Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Εθνική πόλο Ελλάδας: Η αποστολή για την Ολλανδία!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Σε καμπ προετοιμασίας, εν όψει του αγώνα της ερχόμενης Τρίτης (14/3) στο Ντεν Χάαγκ με την Ολλανδία για τα προκριματικά του Γουόρλντ Λιγκ, κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό μας τεχνικό της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών, Θόδωρο Βλάχο, 13 πολίστες.

Οι “13” που καλούνται να είναι αύριο (11/3) το μεσημέρι (13.30) στο Εθνικό Κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, είναι οι: Στέφανος Γαλανόπουλος, Κυριάκος Ποντικέας, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Κώστας Μουρίκης, Βαγγέλης Δελακάς, Γιάννης Φουντούλης, Κώστας Γεννηδουνιάς (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Θανάσης Χρυσοσπάθης, Μάριος Καπότσης (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Κώστας Φλέγκας (ΥΔΡΑΪΚΟΣ), Άγγελος Βλαχόπουλος (ΠΟΖΙΛΙΠΟ ΝΑΠΟΛΙ), Αλέξανδρος Γούνας (ΣΑΒΟΝΑ).

Η Εθνική μας ομάδα αναχωρεί στο Άμστερνταμ την Δευτέρα (11.50), ενώ το παιχνίδι την επομένη είναι προγραμματισμένο να αρχίσει στις 20.00 τοπική ώρα, με διαιτητές τους Ζέλικο Ράγκατς (Σερβία) και Μινέα Αλεξαντρέσκου (Ρουμανία). Παρατηρητής από πλευράς Fina, ο Πέτερ Μπούκελμαν (Ολλανδία).

Στην ελληνική αποστολή, μετέχουν επίσης ο συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού, Δημήτρης Κραβαρίτης, ο γιατρός Γιώργος Μαρίνος και ο μάνατζερ Εθνικών ομάδων Αντώνης Αρώνης.

Η Βαθμολογία στον Β’ Όμιλο Ευρώπης, μετά από 4 αγωνιστικές:

Κροατία 51-32 9
……………………………………………

-. ΕΛΛΑΔΑ 41-34 9

3. Ολλανδία 33-43 6

4. Γαλλία 32-48 0

Στο άλλο παιχνίδι του Ομίλου, η Κροατία υποδέχεται τη Γαλλία.

Επόμενη αγωνιστική (11/4): Κροατία – Ολλανδία, Γαλλία – ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε