Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Εθνική πόλο: Ο απολογισμός του Βλάχου!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Τον απολογισμό της χρονιάς που φεύγει για την εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών έκανε ο Θοδωρής Βλάχος, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε και στους στόχους του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο 2017, εκφράζοντας την ελπίδα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα “να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο και να παραμείνει στον “αφρό” της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης”, καθώς και την ευχή για διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στη Βουδαπέστη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε αρχικά στη χρονιά που φεύγει, αλλά και σε αυτή που έρχεται, επισημαίνοντας: “Ήταν μια σεζόν άκρως επιτυχημένη για την Εθνική ομάδα, η οποία παρουσιάστηκε πολύ ανταγωνιστική. Συμμετείχαμε στο Ευρωπαϊκό του Βελιγραδίου, όπου διεκδικήσαμε ένα μετάλλιο, στο World League, στο οποίο τελικά πήραμε ένα, αλλά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου βρεθήκαμε στην εξάδα του κόσμου. Ευελπιστούμε και το 2017 η ομάδα μας να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο και να παραμείνει στον “αφρό” της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης. Υπάρχει μια μεγάλη διοργάνωση, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη, και εύχομαι και εκεί να πάμε για τη διάκριση και να φανούμε ανταγωνιστικοί. Να κρατήσουμε την Ελλάδα πάντα κοντά στα μετάλλια”.

Επίσης, ο τεχνικός της εθνικής ανδρών έκανε τις ευχές του για το νέο έτος, τόσο για τον υγρό στίβο, όσο και για την κοινωνία. “Εύχομαι το 2017 να είναι γεμάτο από συναισθήματα χαράς και υπερηφάνειας για τους ανθρώπους του υγρού στίβου. Αυτούς που μοχθούν καθημερινά για το άθλημα μας, αθλητές, προπονητές και παράγοντες” υπογράμμισε και κατέληξε: “Ακόμη, για την κοινωνία μας που περνά δύσκολες ώρες, θέλω να ευχηθώ να βγει γρήγορα από το αδιέξοδο, πράγμα που βεβαίως δεν είναι εύκολο. Να ανακουφιστούν οι συμπολίτες μας που τόσο πολύ το χρειάζονται”.

Πηγή: ΑΠΕ

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε