Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Εθνική πόλο: Τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου για την «ασημένια» επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Εθνική πόλο: Τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου για την «ασημένια» επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Reuters

Η Εθνική πόλο των ανδρών κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και δέχθηκε τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου της χώρας.

Η μεγάλη και συγκινητική προσπάθεια της Εθνικής πόλο -μέλος της Stoiximan Tokyo Team- στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο της έφερε το ασημένιο μετάλλιο, μετά και την ήττα της στον τελικό του τουρνουά από την Σερβία (13-10)

Η επιτυχία της εθνικής στο Τόκιο “τράβηξε” τα συγχαρητήρια μελών του πολιτικού κόσμου της χώρας. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μίλησε για το ήθος και την ευαισθησία που επέδειξαν οι διεθνείς,ενώ ακολούθησαν τα σχόλια των Νίκου Δένδια και Φώφης Γεννηματά.

«Η εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά από μία εξαιρετική παρουσία. Θερμά συγχαρητήρια σε παίκτες, προπονητές και όλο το επιτελείο για τη σπουδαία διάκριση» έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter, ο υπουργός Εξωτερικών.

«Μας χαρίσατε χαμόγελα και στιγμές περηφάνιας μέσα στις στάχτες μιας μεγάλης δοκιμασίας», σχολίασε για την εθνική ομάδα πόλο, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις