Παρασκευή, 10 Μαΐ
18oC Αθήνα

Εθνική πόλο: Την “νάρκωσε” ο Καμπάνια! Τέλος στο όνειρο του μεταλλίου

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Η Εθνική πόλο ανδρών αποκλείστηκε από την τετράδα των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο. Ηττήθηκε 9-5 από την Ιταλία στον προημιτελικό και είπε “αντίο” στο όνειρο του μεταλλίου.

Ο Σάντρο Καμπάνια, πρώην ομοσπονδιακός προπονητής την ελληνικής ομάδας, δεν ήταν διατεθειμένος να χάσει άλλο ένα μετάλλιο από την ελληνική ομάδα. Πέρυσι, ηττήθηκε στον μικρό τελικό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν, αλλά φέτος άφησε εκτός διεκδίκησης των Ολυμπιακών μεταλλίων την Εθνική.

Οι Ιταλοί μπήκαν στο ματς για να το καθαρίσουν από την αρχή. Και αυτό έκαναν. Προηγήθηκαν 3-0 και 6-2. Η Ελλάδα όχι μόνο να τους “κυνηγήσει” δεν μπορούσε στο σκορ, αλλά ούτε και να τους συγκρατήσει στην επίθεση.  

Η Ελλάδα θα παίξει την Πέμπτη (21:10) με την Ισπανία για τις θέσεις 5-8, ενώ η ομάδα του Σάντρο Καμπάνια θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό της διοργάνωσης τη Σερβία.

«Ηταν σημαντικό που μείναμε πίσω με 3-0. Εχουμε κάνει ανατροπές, αλλά όταν βρίσκεσαι τόσο μακριά δεν είναι εύκολο. Δεν είχαμε φαντασία και κυκλοφορία στον παίκτη παραπάνω, δεν είχαμε εύκολο γκολ. Στην αρχή ήταν ένα από τα σημεία που καθόρισε την εξέλιξη του παιχνιδιού», είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θοδωρής Βλάχος.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 2-2, 1-2, 2-3

Ελλάδα: Μουρίκης 2, Φουντούλης 2, Βλαχόπουλος 1
Ιταλία: Φιγκλιόλι 3, Ντι Φούλβιο 1, Νόρα 1, Αϊκάρντι 2, Τζίτο 1, Πρεσιούτι 1

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT


Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε