Site icon NewsIT

Έτοιμος ο Μπάρι, προπονήθηκε ο Μπέκαμ

04.06.2010 | 14:41
Ο Ριο Φέρντιναντ στην αρχή της προπόνησης

Ο Ριο Φέρντιναντ στην αρχή της προπόνησης

Ο Φάμπιο Καπέλο είδε με ικανοποίηση τον Γκάρεθ Μπάρι να προπονείται, αλλά έχασε τον Ρίο Φέρντιναντ, ο οποίος τραυματίστηκε.

Ο Γκάρεθ Μπάρι, δείχνει να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και όπως όλα δείχνουν, θα είναι στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού για τον πρώτο αγώνα της Αγγλίας, για το Μουντιάλ. Βέβαια, ο παίκτης θα συνεχίσει να βρίσκεται υπό την συνεχή επίβλεψη του ιατρικού τιμ, αλλά τα πρώτα δείγματα στο “Ρογιαλ Μπάφοκενγκ”, όπου έχει καταλύσει η Αγγλία είναι ενθαρρυντικά.

Εν τω μεταξύ, με κόκκινη εμφάνιση έκανε προπόνηση ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος δεν υπάρχει περίπτωση να αγωνιστεί στο Μουντιάλ, λόγω του τραυματισμού του, αλλά θέλησε να κάνει ζέσταμα, για να μην χάσει τη “φόρμα” του. Ο Άγγλος βρίσκεται στη Νότια Αφρική μαζί με την Εθνική ομάδα της χώρας του και έχει συμβουλευτικό ρόλο, δίπλα στον Φάμπιο Καπέλο.

Τα κακά νέα για τον Ιταλό προπονητή είναι ότι λίγο πριν την ολοκλήρωση της προπόνησης, τραυματίστηκε ο Ρίο Φέρντιναντ. Ο αμυντικός των “λιονταριών” χτύπησε στο γόνατο σε μία σύγκρουση και αποχώρησε από το προπονητικό κέντρο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.
 
Η πρεμιέρα της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι στις 12 Ιουνίου, με αντίπαλο τις ΗΠΑ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version