Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Έτορε Μεσίνα: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει τον Μίροτιτς εάν φύγει ο Βεζένκοφ – Για την Αρμάνι είναι αδύνατο»

Έτορε Μεσίνα: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει τον Μίροτιτς εάν φύγει ο Βεζένκοφ – Για την Αρμάνι είναι αδύνατο»

Ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο Έτορε Μεσίνα σε δηλώσεις του σε μέσο της Ιταλίας ανέφερε πως η ομάδα του δεν μπορεί να αποκτήσει τον Νίκολα Μίροτιτς, επισημαίνοντας πως ο Ολυμπιακός σε περίπτωση που ο Σάσα Βεζένκοφ αποχωρήσει από τον σύλλογο θα έχει τη δυνατότητα.

Ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας στο «Basket On-ER» της «Icaro TV» ξεκαθάρισε πως υπάρχουν σύλλογοι της Εuroleague που μπορούν να ανταπεξέλθουν στο αρκετά μεγάλο συμβόλαιο του Μίροτιτς, με την Αρμάνι ωστόσο να μην συγκαταλέγεται σε αυτούς.

Αντίθετα ο νταμπλούχος Ελλάδας Ολυμπιακός, εάν τελικά αποχωρήσει ο Βεζένκοφ θα μπορέσει να κάνει πρόταση για να αποκτήσει τον 32χρονο φόργουορντ.

Τα λόγια του Μεσίνα

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Νίκολα Μίροτιτς είναι στους πέντε κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης αυτή την στιγμή. Αυτό φαίνεται από τους τίτλους του, το συμβόλαιό του… Δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε τις ομάδες που είναι στην αναμονή και τον περιμένουν.

Εάν ο Βεζένκοφ φύγει, τότε ο Ολυμπιακός δεν θα έχει το συμβόλαιό του και θα πάρει και χρήματα από τους Κινγκς από το buyout. Έτσι, θα μπορεί να του κάνει μία πρόταση κοντά στα χρήματα που έπαιρνε στην Μπαρτσελόνα.

Αυτή την στιγμή Εφές, Φενέρμπαχτσε και Παναθηναϊκός έχουν μεγάλη επιθυμία να ξοδέψουν.

Οπότε μιλάμε για διαφορετικά πράγματα. Επίσης, θα είναι σημαντικό να δούμε πως ο Μίροτιτς και οι μάνατζέρ του θα λύσουν το πρόβλημα του διετούς συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα.

Δεν πιστεύω ότι θα αποτελέσει στόχο μας. Δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε οικονομικά, όχι μόνο στην περίπτωση του Μίροτιτς, τις Φενέρμπαχτσε, Εφές, αλλά και τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις