Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Έτσι «έριξε» ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Τζορτζίνα: «Ερχόταν να με πάρει με Bugatti»

Έτσι «έριξε» ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Τζορτζίνα: «Ερχόταν να με πάρει με Bugatti»
ΑΠΕ

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκες περιέγραψε στο ντοκιμαντέρ του Netflix, πως από πωλήτρια σε κατάστημα βρέθηκε στην… αγκαλιά του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η 27χρονη Τζορτζίνα Ροντρίγκες με τους 29 εκατομμύρια followers στο Instagram έχει πλέον το δικό της ντοκιμαντέρ στην πλατφόρμα του Netflix.

Η… θέση της στο πλευρό του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο λόγος που ώθησε το Netflix να φτιάξει έξι επεισόδια διάρκειας 45 λεπτών, με το ντοκιμαντέρ να έχει τον τίτλο: «Είμαι η Τζορτζίνα».

Μεταξύ άλλων, η μελαχρινή καλλονή αναφέρεται στην γνωριμία της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα παιδί, το 2016 και είναι έγκυος σε άλλα δυο.

«Ήταν μια Πέμπτη του καλοκαιριού. Δούλευα στο κατάστημα Gucci. Θα έπρεπε να σχολάσω στις πέντε, αλλά μου τηλεφώνησε ένας συνάδελφος και μου είπε να περιμένω μισή ώρα επειδή θα ερχόταν μια πελάτισσα. Όταν τελικά έφυγα, εμφανίστηκε ένας πανέμορφος άνδρας, σχεδόν δυο μέτρα, με ένα παιδί και μια παρέα φίλων. Πανέμορφος. Άρχισα να νιώθω… πεταλούδες στο στομάχι. Δεν μπορούσα καν να τον κοιτάξω. Ντρεπόμουν» λέει η Τζορτζίνα για την πρώτη φορά που είδε τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος την κάλεσε να βγουν, αυτή αρχικά το σκεφτόταν, αλλά τελικά -μετά μετά από λίγο καιρό- δείπνησαν μαζί και τα πράγματα πήραν την… πορεία τους.

«Ερχόταν να με πάρει από την δουλειά. Ερχόταν με την Bugatti. Οι συνάδελφοί μου είχαν τρελαθεί. Πήγαινα στην δουλειά με το λεωφορείο και έφευγα με Bugatti» θυμήθηκε η Τζορτζίνα, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέφερε «Τι να έκανα, αυτό το αυτοκίνητο είχα!».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις