Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Eurobasket 2015 – Κατσικάρης: “Να βγάλει αυτοδύναμη κυβέρνηση η Εθνική”

ΦΩΤΟ facebook.com/HellenicBasketBallFederation
ΦΩΤΟ facebook.com/HellenicBasketBallFederation

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως η Εθνική θα έχει ένα μαχητικό πρόσωπο στο προσεχές Eurobasket, και έδωσε ευχή… κορυφής

Μιλώντας ενόψει της πρεμιέρας της διοργάνωσης και απευθυνόμενος προς τους Έλληνες φιλάθλους ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών μπάσκετ έστειλε μήνυμα… αυτοδύναμης κυβέρνησης μπάσκεκ στις 20/9 και υποσχέθηκε πως θα δούμε ωραίο μπάσκετ από την Γαλανόλευκη.

«Ο κόσμος θα δει μια ομάδα που θα παλεύει, μια ομάδα που κάθε κατοχή, κάθε ριμπάουντ, κάθε λεπτομέρεια θα την κυνηγάει. Θέλουμε τη στήριξή τους. Ξέρουμε ότι αγαπούν την ομάδα και ότι έχουν απαιτήσεις από αυτήν. Το γνωρίζουμε όλοι και θα δώσουμε το καλύτερο δυνατό, αλλά ο κόσμος θα δει και μια ομάδα που σε βάθος χρόνου θα παίξει και ωραίο μπάσκετ. Η καλύτερη εξέλιξη θα είναι να βγάλουμε… αυτοδύναμη κυβέρνηση μπάσκετ στις 20 Σεπτεμβρίου», είπε χαρακτηριστικά.
 

 

“Το καλύτερο για τους Έλληνες να βγάλει η Εθνική ομάδα… αυτοδύναμη κυβέρνηση στις 20 Σεπτέμβρη”, δήλωσε ο κόουτς Κατσικάρης και έδωσε τη συμβουλή του προς τον κόσμο ενόψει Eurobasket!

Posted by Εθνική Ομάδα Μπάσκετ on Thursday, 3 September 2015

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε