Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Eurobasket 2015: Πρόκληση και κόντρες από τους Σκοπιανούς! Αντίδραση Βασιλακόπουλου

Eurobasket 2015: Πρόκληση και κόντρες από τους Σκοπιανούς! Αντίδραση Βασιλακόπουλου

Οι Σκοπιανοί δεν το… βάζουν κάτω. Επιμένουν στην κόντρα και στην πρόκληση προς την Ελλάδα ακόμα και σε μια διοργάνωση, το Eurobasket 2015, στο οποίο δεν φαίνεται να έχουν ιδιαίτερη τύχη και το εκμεταλλεύονται για τους δικούς τους σκοπούς, ξεφεύγοντας από το αθλητικό πλαίσιο, αλλά και την επισημότητα…

Ζήτησαν να αναγγελθεί η ομάδα τους ως “Μακεδονία” στον αγώνα της πρεμιέρας με την Ελλάδα και όχι ως FYROM, όπως είναι η επίσημη ονομασία της χώρας τους. Αυτό μετέδωσε το MEGA Channel, όπως επίσης ότι αντέδρασε ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης, Γιώργος Βασιλακόπουλος, ώστε να προλάβει την παράτυπη πρόκληση.

Oι Σκοπιανοί αναμένεται να προκαλέσουν απόψε και από τις εξέδρες, μετατρέποντας μια αθλητική διοργάνωση σε… μάχη εθνικού επιπέδου. Το ευτύχημα είναι ότι οι Ελληνες διεθνείς έως τώρα δηλώνουν ότι δεν θα τους κάνουν τη χάρη να ασχοληθούν μαζί τους και αφήνουν το χειρισμό της υπόθεσης στην ελληνική ομοσπονδία.

Θυμίζουμε ότι στο γήπεδο θα βρίσκονται 1500 με 2000 Σκοπιανοί και αρκετοί από αυτούς κυκλοφορούν στο Ζάγκρεμπ, όχι με τη σημαία της πατρίδας τους, αλλά με τον Ήλιο της Βεργίνας σε κόκκινο που ήθελαν να έχουν ως σημαία, αλλά δεν τους επετράπη, με αποτέλεσμα να έχουν ένα παραπλήσιο σχέδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε