Αθλητικά

Eurobasket 2017 – Ντε Κολό: «Η Ελλάδα είναι εξαιρετική ομάδα»

Ικανοποιημένοι που πέτυχαν την πρώτη νίκη τους στο Eurobasket 2017, δήλωσαν ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας, Βενσάν Κολέ, και ο Νάντο ντε Κολό.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Βενσάν Κολέ, τόνισε: «Αρχίσαμε πολύ καλά, σε άμυνα και επίθεση. Είχαμε πολύ συγκέντρωση και παίξαμε καλά σαν σύνολο. Οι ψηλοί μας βοήθησαν πολύ, όπως και οι γκαρντ που παρέμειναν πολύ αποτελεσματικοί».

Από την πλευρα του, ο Νάντο Ντε Κολό ανέφερε: «Κάναμε ένα πολύ καλύτερο ματς και αντιδράσαμε μετά την ήττα μας στην πρεμιέρα. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, ενώ στο δεύτερο είδαμε πως η Ελλάδα είναι εξαιρετική ομάδα. Θα πρέπει να παίζουμε καλά για 40 λεπτά και να συνεχίσουμε τη δουλειά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Champions League: Η Μπαρτσελόνα «έριξε» την Άστον Βίλα από την κορυφή με 3-0, διπλό για την Μπάγερν Μονάχου με 2-0 στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης, «σάρωσε» με 6-0 η Παρί Σεν Ζερμέν τη Βιγιαρεάλ
Μόνη στην κορυφή η «καταιγιστική» Παρί Σεν Ζερμέν, με 20 γκολ σε τέσσερις αγώνες στη League Phase
Ραφίνια και Γιαμάλ