Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Euroleague: Η Χίμκι “ισοπέδωσε” τη Φενέρ και πάτησε γερά στην οκτάδα! “Στραπάτσο” της Μακάμπι στο Βελιγράδι (videos)

Euroleague: Η Χίμκι “ισοπέδωσε” τη Φενέρ και πάτησε γερά στην οκτάδα! “Στραπάτσο” της Μακάμπι στο Βελιγράδι (videos)

Μεγάλη και εμφατική νίκη πέτυχε η Χίμκι που επικράτησε της Φενέρμπαχτσε εντός έδρας με 82-68 και έπιασε τους Τούρκους στο 13-15, προσπερνώντας τους και ανεβαίνοντας στην 7η θέση της βαθμολογίας της Euroleague. Απίστευτος τρίποντος “βομβαρδισμός” του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι, με θύμα τη Μακάμπι του Σφαιρόπουλου. 

Η τέταρτη σερί νίκη της Χίμκι ήταν επιβλητική, με αντίπαλο την Φενερμπαχτσέ έστω κι αν αυτή έπαιξε πάλι χωρίς Σλούκα και Νάναλι, με το 82-68 να φέρνει τις δύο ομάδες μαζί στις 13 νίκες, γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης, αλλά να κάνει τους Ρώσους να πανηγυρίζουν έξαλλα την άστοχη διείσδυση του Ντε Κολό στην εκπνοή, αφού το +14 τους έφερε καλύτερους στην, πολύ πιθανή πλέον, περίπτωση της ισοβαθμίας αφού στην Πόλη η Φενέρ είχε νικήσει με 13.

Ο “μαγικός” Σβεντ πέτυχε 23 πόντους και έδωσε 6 ασίστ, ο Μπούκερ 15 πόντους και ήταν οι καλύτεροι παίκτες των νικητών. Στον αντίποδα η Φενέρ, η οποία αγωνιζόταν χωρίς τους τραυματίες Σλούκα και Νάναλι, βασίστηκε στον Ντίξον ο οποίος είχε 13 πόντους.

Ο Ερυθρός Αστέρας διόλου αδιάφορος είναι και η Μακάμπι το ένιωσε… στο πετσί της, με τους παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα να “βομβαρδίζουν” χωρίς έλεος τους αντίστοιχους του Γιάννη Σφαιρόπουλου και να επικρατούν με το ευρύ 92-78, φέρνοντάς τους ισόβαθμους στο 19-9 με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, συνεχίζοντας τη “μάχη” για την οκτάδα, την ώρα που εκείνοι ανέβηκαν στο 11-17, έχοντας εξασφαλίσει την αξιοπρέπεια τους.

Κορυφαίοι για τους νικητές οι Πάντερ και Μπάρον, οι οποίοι είχαν από 22 πόντους. Πολύ χρήσιμη δουλειά έκανε ο Στίματς με 12 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ διψήφιος ήταν και ο Γκίστ με 12 πόντους. Για τους ηττημένους, ο μοναδικός που διασώθηκε ήταν ο Ντόρσεϊ με 19 πόντους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις