Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Euroleague: Ο Ολυμπιακός φόρεσε στην Αρμάνι… κοστούμι ήττας!

ΦΩΤΟ intime.gr
ΦΩΤΟ intime.gr

Με το ένα πόδι στο… αεροπλάνο και το άλλο στο παρκέ οι παίκτες του Ολυμπιακού νίκησαν 91-81 την Αρμάνι Μιλάνο στο Σ.Ε.Φ. και αύριο αναχωρούν για τη Βιτόρια, όπου θα αντιμετωπίσουν την Μπασκόνια.

Το live του αγώνα.

 Στην 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός πέτυχε τη δεύτερή του νίκη στη διοργάνωση και η ομάδα του Μιλάνο ηττήθηκε για πρώτη φορά.

Ο Γκριν… άναψε το «πράσινο φως» για τη νίκη των «ερυθρόλευκων» στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, στο οποίο ήταν… όλα τα λεφτά και εμπόδισε του Ιταλούς να πλησιάσουν σε συνδυασμό με την κατά διαστήματα καλή άμυνα των γηπεδούχων που βασίστηκε πάνω στα αντανακλαστικά του Μάντζαρη.

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε γρήγορα το σοκ της Λευκάδας, γεγονός που σίγουρα οφείλεται και στην κούραση των παικτών από τα απανωτά παιχνίδια. Δεν φαινόταν στιγμή ότι δεν ελέγχει τον αγώνα, παρά το γεγονός ότι η Αρμάνι έμοιαζε να τον προσεγγίζει κατά στιγμές απειλητικά. Οφθαλμαπάτη.

Αρχικά ήταν ο Σπανούλης αυτός που δυνάμωνε την επίθεση των πρωταθλητών και κρατούσε το προβάδισμα ως το ημίχρονο. Λίγο πριν από τη λήξη του έσκασε στο παρκέ και αποχώρησε για τα αποδυτήρια. Οι «καρδιές» των «ερυθρόλευκων» οπαδών επέστρεψαν στις θέσεις τους όταν τον είδαν στη βασική πεντάδα στο γ’ δεκάλεπτο.

Ωστόσο, δεν έπαιξε (ορθώς) πολύ στο δεύτερο ημίχρονο. Ο «ζεστός» Γκριν και ο Μπερτς που έδινε επιθετικές καίριες λύσεις έκαναν την δουλειά της ομάδας… Συμπλήρωναν οι Χάκετ, Πρίντεζης και Λοτζέσκι και ο Ολυμπιακός έφτασε στη νίκη, που θα μπορούσε να έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, ειδικά αν οι Πειραιώτες ήταν περισσότερο συγκεντρωμένοι στην άμυνά τους.

Τα δεκάλεπτα: 25-19, 46-41, 70-61, 91-81

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιάννης Σφαιρόπουλος): Γκριν 16 (4), Μπερτς 12, Γιανγκ 2, Παπαπέτρου, Σπανούλης 16 (1), Αγραβάνης, Μιλουτίνοφ 4, Πρίντεζης 9, Παπανικολάου 4, Μάντζαρης 8 (2), Χάκετ 10, Λοτζέσκι 10 (2)

ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (Γιασμίν Ρέπεσα): ΜακΛιν 2, Τζεντίλε 12, Χίκμαν 6, Καλνιέτις 4 (1), Ραντούλιτσα 14, Ντράγκιτς 13 (1), Μάτσβαν 4, Πασκόλο 2, Σάντερ 8 (1), Αμπάς, Σιμόν 16 (2).

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε