Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Euroleague – Παναθηναϊκός, Πασκουάλ: “Καυτή ομάδα ο Ερυθρός Αστέρας”

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Λίγες ώρες έχουν περάσει από τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα (71-65) στο ΟΑΚΑ για την 19η αγωνιστική της Euroleague και οι παίκτες του Παναθηναϊκού βρίσκονται στο Βελιγράδι, όπου αύριο (26/1, 20:00) θα τεθούν αντιμέτωποι με τον Ερυθρό Αστέρα.

Πριν την επιβίβαση της “πράσινης” αποστολής στο αεροπλάνο, ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για την αναμέτρηση με τη σερβική ομάδα και αναφέρθηκε στα… σημεία-κλειδιά που θα κρίνουν την τύχη του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα.

«Τη δεδομένη στιγμή ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια “καυτή” ομάδα που έχει την καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη. Κέρδισαν ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ, η Φενέρ και την ΤΣΣΚΑ.

Θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά και να ελέγξουμε τον ρυθμό, γιατί στην έδρα τους παίζουν με μεγάλη ενέργεια. Να έχουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ. Είναι μια ομάδα που σκοράρει πολλά εύκολα καλάθια μέσα στο “ζωγραφιστό”, θα πρέπει λοιπόν να παίξουμε καλά σε αυτές τις καταστάσεις. Ο Γιόβιτς είναι ένας παίκτης που εκμεταλλεύεται πολύ καλά το πικ εν ρολ προς όφελος της ομάδας του, αλλά και στο ένας εναντίον ενός. Θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα πάνω του, όπως και στον Κούζμιτς με τον Σιμόνοβιτς. Αυτοί οι τρεις παίκτες είναι τα κλειδιά».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε