Site icon NewsIT

Europa League: “Διπλό” πρόκρισης της Ρέιντζερς στην Πορτογαλία! (video)

26.02.2020 | 21:26
Europa League: “Διπλό” πρόκρισης της Ρέιντζερς στην Πορτογαλία! (video)

Soccer Football - Europa League - Round of 32 Second Leg - S.C. Braga v Rangers - Estadio Municipal de Braga, Braga, Portugal - February 26, 2020 Rangers' Ryan Kent celebrates scoring their first goal with teammates REUTERS/Miguel Vidal

Η Ρέιντζερς επικράτησε με 0-1 της Μπράγκα στην Πορτογαλία και έγινε έτσι η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε το “εισιτήριο” για τους “16” του Europa League.

Η Ρέιντζερς νίκησε επί Πορτογαλικού εδάφους μετά από 12 ολόκληρα χρόνια, επικρατώντας της Μπράγκα με 0-1 εκτός έδρας και σε συνδυασμό με το 3-2 του πρώτου αγώνα στη γλασκώβη έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίνεται στους “16” του Europa League.

Η απώλεια του πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους από τον Χάτζι πείσμωσε τον Ρουμάνο μέσο, ο οποίος με τρομερή ασίστ στο 61΄ έδωσε την ευκαιρία στον Κεντ να τελειώσει την φάση με αριστερό πλασέ (1-0) και να στείλει τους “διαμαρτυρόμενους” στην κλήρωση της Παρασκευής (28/02), που θα διεξαχθεί στην έδρα της UEFA, στην ελβετική πόλη Νιόν. Μετά το γκολ η Μπράγκα πίεσε για την ισοφάριση, έτσι ώστε να ξαναμπεί στο ματς, είxε δοκάρι με τον Παουλίνιο στο 71΄, αλλά δεν κατάφερε τίποτα περισσότερο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version