Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Europa League: Για το διπλό ο Παναθηναϊκός με τη Σταντάρ!

ΦΩΤΟ intime.gr
ΦΩΤΟ intime.gr

Αριθμούς έχουν στο κεφάλι του ο ο Αντρέα Στραματσόνι και ο Αλεξάνταρ Γιάνκοβιτς πριν από τη σημερινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League (8.00 μ.μ., OTE sport4HD), στη Λιέγη. Αριθμούς που χρειάζονται και αριθμούς που θέλουν να αποφύγουν.

Ο «Στράμα» διαλέγει το τέσσερα, καθώς τόσους βαθμούς θεωρεί ότι πρέπει να κερδίσει το «τριφύλλι» στις αναμετρήσεις με τους Βέλγους. Συνεπώς, το λιγότερο που θέλει απόψε είναι η ισοπαλία: «Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Πιστεύω ότι με μίνιμουμ τέσσερις βαθμούς στα δύο ματς με τη Σταντάρ, θα έχουμε πιθανότητες να διεκδικήσουμε την πρόκριση μέχρι το τέλος του ομίλου».

Ο προπονητής των Βέλγων, Γιάνκοβιτς στάθηκε στο «1». Για να είμαστε ακριβείς στη μία ευκαιρία που δεν πρέπει να φτάσει στα πόδια του Μάρκους Μπεργκ, καθώς πολύ φοβάται ότι είναι αρκετή για να σκοράρει: «Ο Μπεργκ μπορεί να αλλάξει τη ροή του παιχνιδιού με μία μόνο ευκαιρία». Γι’ αυτό ο Σουηδός -που ταλαιπωρείται από ίωση- προφυλάχθηκε από τον Ιταλό και δεν προπονήθηκε χθες, αλλά σήμερα θα παίξει. Μαζί του στο ξενοδοχείο έμεινε και ο Κουτρουμπής, λόγω γαστρεντερίτιδας. Αλλά και για τον 25χρονο, αισιοδοξούν στο «τριφύλλι» και θεωρούν ότι θα μπορέσει να αγωνιστεί.

Αυτός που ξέρει καλά την αντίπαλο του Παναθηναϊκού, είναι ένας πρώην παίχτης της και νυν «πράσινος» ο Πολ Ζοζέ Εμποκού, ο οποίος μονοπώλησε στα βελγικά ΜΜΕ, αλλά μάλλον δεν τους χαροποίησε με τις δηλώσεις του: «Με όλο το σεβασμό, η Σταντάρ δεν μου προκαλεί κάποιο φόβο. Δεν είναι η ομάδα που ήξερα. Εχει επιθετικό πρόβλημα και απουσιάζουν από το ρόστερ της τα μεγάλα ονόματα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε