Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Europa League: “Λύγισε” ο ΑΠΟΕΛ, αλλά.. ελπίζει [vid]

Europa League: “Λύγισε” ο ΑΠΟΕΛ, αλλά.. ελπίζει [vid]

Ο ΑΠΟΕΛ έχασε την ευκαιρία να «καθαρίσει» την πρόκριση στους «32» του Europa League καθώς ηττήθηκε 2-1 με ανατροπή από την Αστάνα στο Καζακστάν.

Η κυπριακή ομάδα προηγήθηκε με εξαιρετικό γκολ του Εφραίμ στο 31΄, όμως έμεινε με 10 παίκτες απο το 33΄ λόγω αποβολής του Ινιάκι Αστίθ μόλις δύο λεπτά αργότερα (33΄). Στο β΄ ημίχρονο οι Ανιτσιτς (59΄), Ντεσπότοβιτς (84΄) χάρισαν τη νίκη στους γηπεδούχους που απλώς διατήρησαν ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης.

Η κατάσταση στον 2ο όμιλο περιπλέχθηκε λίγο μετά από αυτό το αποτέλεσματ, αλλά το βράδυ ίσως ξεκαθαρίσει. Εάν ο Ολυμπιακός δεν χάσει από την Γιουνγκ Μπόις στο Φάληρο, τότε διασφαλίζει την πρόκριση μαζί με τον ΑΠΟΕΛ και οι δυο τους θα διεκδικήσουν την πρωτιά του ομίλου σε δύο εβδομάδες στη Λευκωσία. Αν όμως οι πρωταθλητές Ελλάδας ηττηθούν, τότε στο παιχνίδι μπαίνει ακόμα και η Αστάνα!


FC Astana vs APOEL 2-1 All Goals & Highlights… από footgoals1

ΑΣΤΑΝΑ (Στάνιμιρ Στοϊλοφ): Έριτς, Άνιτσιτς, Μακσίμοβιτς, Μουζίκοφ (81΄ Νουργκαλίγεφ), Ντεσπότοβιτς, Σίτοφ(77′ Νουρσεμπάγιεφ), Μπεϊσεμπέκοφ, Λογκβινένκο, Καμπανάνγκα (90+4΄ Μάλι), Σόμκο

ΑΠΟΕΛ (Τόμας Κρίστιανσεν): Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Αστίθ, Καρλάο, Λάγο, Μοράις, Βινίσιους, Εφραίμ (81΄ Γιαννιώτας), Αλωνεύτης (35΄ Αρτυματάς), Σωτηρίου, Ντε Καμάργκο (63΄ Βάντερ)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε