Δευτέρα, 6 Μαΐ
19oC Αθήνα

Έβαλε τα… μαύρα η Παρί! Σοκαρισμένη η τοπική ομάδα της Νίκαιας

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ένα ακόμα αιματοκύλισμα, ένα τρομοκρατικό χτύπημα στη Γαλλία και συγκεκριμένα στη Νις, όπου 84 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες είναι σοβαρά τραυματίες…

Η Γιορτή της Ημέρας της Βαστίλης στη Γαλλία μετατράπηκε σε τραγωδία, μετά την πολύνεκρη επίθεση επίθεση στη Νίκαια

Το νέο αυτό αιματοκύλισμα έχει επηρεάσει τους πάντες και φυσικά δεν θα μπορούσε να μείνει.. ασχολίαστο από την αθλητική κοινότητα της Γαλλίας!

Σοκαρισμένοι, με αντίκτυπο στην ψυχή τους, δηλώνουν οι άνθρωποι της τοπικής ομάδας της Νίκαιας, έπειτα από την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης. Με μήνυμα στα social media, η Νις ανέφερε:

“Μια μεγάλη τραγωδία σημειώθηκε στην πόλη μας… Μας αφήνει όλους σε κατάσταση σοκ και απόλυτου φόβου. Είχε τεράστιο αντίκτυπο στην ψυχή μας… Όλοι στη Νις θρηνούμε για τα θύματα και εκφράζουμε την απόλυτη στήριξή μας στις οικογένειες και τους φίλους των θυμάτων…”.

Ανάλογο μήνυμα και από την Παρί Σεν Ζερμέν, αφού το Παρίσι πέρασε πριν από κάποιους μήνες (13 Νοεμβρίου) την τρομοκρατική επίθεση στο θέατρο Μπατακλάν.

“Παρί Σεν Ζερμέν στέλνει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους συγγενείς των θυμάτων στη Νίκαια”, αναφέρουν σε μήνυμα τους στο twitter οι πρωταθλητές Γαλλίας, βάζοντας… μαύρο στο σήμα τους.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε