Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Εχασε την πρωτιά η ΑΕΚ! Ισόπαλη με τον “σκληροτράχηλο” ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ Newsports
ΦΩΤΟ Newsports

-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έμειναν στο 0-0, αλλά και με 10 παίκτες στην 5η αγωνιστική των πλέι οφ, στο ΟΑΚΑ
-Ως εκ τούτου Ενωση έμεινε οριστικά εκτός της πρώτης θέσης του μίνι πρωταθλήματος
-Πάντως, χειροκροτήθηκε από τους οπαδούς της, άλλωστε έχει κατακτήσει το Κύπελλο και αυτό τους έδωσε μεγάλη χαρά  -Ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 11 βαθμούς και παραμένει πρώτος και για να διατηρηθεί σε αυτή τη θέση του αρκεί η ισοπαλία στο τελευταίο ματς με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα

Το live του αγώνα

Οι “ασπρόμαυροι” βολεύονταν και με την ισοπαλία και μπόρεσαν να περιορίσουν την ΑΕΚ που μπήκε με ορμή στο δεύτερο ημίχρονο. Μάλιστα η ομάδα της Θεσσαλονίκης έπαιζε με 10 παίκτες από το πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο η αριθμητική ισορροπία απόκαταστάθηκε, καθώς αποβλήθηκε ο Πέκχαρτ.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο. Ηταν αυτός που πατούσε καλύτερα είχε και δοκάρι, ωστόσο έχασε με κόκκινη τον Τζαβέλλα στο 32′.

Στο 11′ ήταν η καλύτερη στιγμή της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Συνεργάστηκαν ωραία ο Μακ και ο Ροντρίγκες. Ο τελευταίος έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και έφυγε έξω.Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει τον έλεγχο του ματς. Οι παίκτες του Ιβιτς, πατούσαν καλύτερα, ενώ η ΑΕΚ δεν μπορούσε να φτάσει στην τελική πάσα. Ωστόσο, οι ισορροπίες του ματς άλλαξαν μετά το 32′. Τότε, αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα ο Τζαβέλλας, ο οποίος ανέτρεψε τον Πέκχαρτ, ενώ ο επιθετικός την ΑΕΚ έφευγε μόνος του κόντρα στον Γλύκο!Ο Τζαβέλλας πήρε αδιαμαρτύρητα τον δρόμο για τα αποδυτήρια. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά μέχρι το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο πέρασε στο ματς ο Αραβίδης και αμέσως άλλαξε η επιθετική εικόνα της ΑΕΚ, η οποία όμως μπλόκαρε εκ νέου με την είσοδο του Τσίμιροτ στο παιχνίδι. Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε σχετικά γρήγορα, καθώς στο 50′ αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πέκχαρτ, επειδή βρήκε με το πόδι του τον Βίτορτ στο στομάχι.

Ο Αραβίδης απείλησε για πρώτη φορά στο 64′, έπειτα από φάουλ του Μάνταλου, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Δύο λεπτά μετά, πάλι ύστερα από φάουλ που εκτέλεσε ο Μάνταλος, ο Άρθο έβγαλε την μπάλα στην περιοχή κι ο Αραβίδης με πλασέ πάνω στην κίνηση έστειλε την μπάλα… στο οριζόντιο δοκάρι.

Ωστόσο, ο Ιβιτς βρήκε το “κλειδί” για να περιορίσει την ΑΕΚ για αρκετή ώρα. Με την είσοδο του Τσίμιροτ την περιόρισε αρκετά και έπειτα έψαχνε μια φάση στην αντεπίθεση, καθώς η ισοπαλία τον βόλευε αρκετά…
Στο 75′ η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάφερε να απειλήσει έπειτα από αρκετή ώρα με το τρομερό σουτ του Κάτσε πάνω στην κίνηση. Απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ανέστης.

Στο 88′ πέρασε στο ματς ο Μπουονανότε στη θέση του Κολοβέτσιου και η ΑΕΚ τα έπαιξε όλα για το γκολ.
Ο αγώνας σε όλο το δεύτερο ημίχρονο παιζόταν στην κόψη του ξυραφιού… Ωστόσο, καμία από τις δύο ομάδες δεν σκόραρε.

Στο τέλος του ματς οι παίκτες της Ενωσης χειροκροτήθηκαν, παρά το γεγονός ότι έχασαν την πρωτιά.

ΑΕΚ (Νίκος Παναγιωτάρας): Ανέστης, Γκάλο, Άρθο, Κολοβέτσιος (89’ Μπουονανότε), Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον (76’ Πλατέλλας), Μάνταλος, Μπακάκης (46’ Αραβίδης), Μπαρμπόσα, Πέκχαρτ

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Τζιόλης (59’ Μαλεζάς), Κάτσε, Χαρίσης (66’ Τσίμιροτ), Μακ, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης  

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε