Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Έχει (και) απόψε τελικό – Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός (20:30)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Τον πρώτο τίτλο της ιστορίας του αναζητά ο Αστέρας Τρίπολης που κοντράρεται με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στον 70ο τελικό κυπέλλου Ελλάδας. Να γράψουν ιστορία κατακτώντας για δεύτερη σερί χρονιά το νταμπλ θέλουν οι “ερυθρόλευκοι”. Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt όλα όσα θα συμβούν στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Αστέρας Τρίπολης εναντίον Ολυμπιακού. Το Ολυμπιακό Στάδιο φιλοξενεί την γιορτή του ελληνικού ποδοσφαίρου με τους δύο φιναλίστ να έχουν ραντεβού με την ιστορία. Ο Ολυμπιακός είναι ο πολυνίκης του θεσμού του κυπέλλου με 25 κατακτήσεις, ενώ συνολικά έχει δώσει το παρών σε 36 τελικούς μέχρι τώρα, κερδίζοντας μάλιστα τους 3 τελευταίους. Οι Πειραιώτες θέλουν να μείνουν στην ιστορία κατακτώντας για 2η σερί χρονιά το νταμπλ.

Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας Τρίπολης στην πρώτη του συμμετοχή σε τελικό θέλει να κάνει την έκπληξη και να πανηγυρίσει τον πρώτο τίτλο της ιστορίας του

Όσον αφορά το αγωνιστικό ο Μίτσελ συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Πίνο και Αβραάμ Παπαδόπουλο, ενώ άφησε εκτός τους Γκρέκο, Βλαχοδήμο και Παπάζογλου. Ο Ισπανός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Κάρολ κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα θα βρίσκονται οι Μοντέστο, Μανωλάς, Κοντρέρας και Χολέμπας.  Φέισα, Μανιάτης φαίνονται να είναι σίγουροι και για την τρίτη θέση θα μονομαχήσουν ο Ιμπαγάσα με τον Μασάντο με τον πρώτο να έχει περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει. Μπροστά τα πράγματα είναι πιο εύκολα με τους Φουστέρ, Αμπντούν και Μήτρογλου να είναι οι «εκλεκτοί» του Μίτσελ. 

Σχετικά με τα πλάνα του Σάκη Τσιώλη, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Φούλοπ ο οποίος επιστρέφει έπειτα από δύο μήνες. Στην άμυνα, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης και Πιπίνης είναι αυτοί που θα αναλάβουν να σταματήσουν την επίθεση του Ολυμπιακού. Στο κέντρο, ο Τσιώλης θα τοποθετήσει του Κοντοέ και Ουσέρο ενώ μπροστά τους θα αγωνιστούν οι Ναβάρο, Ντε Μπλάσις και Ράγιος. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Περόνε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε