Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Έχει βρει το…κόλπο ο ΠΑΟΚ! Νίκησε με τρίποντο του Δέδα

Έχει βρει το…κόλπο ο ΠΑΟΚ! Νίκησε με τρίποντο του Δέδα

Στο ματς με την ΑΕΚ ήταν το τρίποντο του Όντουμ που χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ και τώρα ήταν αυτό του Δέδα κόντρα στην Καντού που έδωσε το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα στην ομάδα του Μαρκόπουλου στη φάση των “32” του Eurocup.

Ο ΠΑΟΚ πήρε πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στην Καντού αν και χρειάστηκε και πάλι ένα σουτ της τελευταίας στιγμής. Η ομάδα του Μαρκόπουλου είχε πολλά προβλήματα στην άμυνα στην πρώτη περίοδο αλλά στη δεύτερη “κλείδωσε” τους Ιταλούς και πήρε τα ηνία της αναμέτρησης.

Ο δικέφαλος του βορρά είχε ένα πολύ κακό διάστημα στο τέταρτο δεκάλεπτο και φάνηκε ότι θα έχανε το ματς. Η Καντού προηγήθηκε με 9 πόντους (67-76) 3 λεπτά πριν το τέλος. Ο ΠΑΟΚ δεν τα παράτησε. Λάνγκφορντ, Τσόχλας και Κάρτες σημείωσαν συνεχόμενα καλάθια και οι γηπεδούχοι έφτασαν στον πόντο.

Ο Δέδας με τρίποντο 10 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη έδωσε τη νίκη στην ομάδα του αφού στην τελευταία άμυνα, ο Σαλούστρος έκανε το κλέψιμο. Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρώτη του νίκη στη φάση των “32” του Eurocup.

Τα δεκάλεπτα: 20-24, 38-34, 57-54, 78-77

ΠΑΟΚ: Λάνγκφορντ 18 (6 ριμπ.), Λιάπης, Κάρτερ 9, Κακαρούδης 11, Τσόχλας 11 (7 ασίστ), Δέδας 7, Μαργαρίτης 8, Όντουμ, Βον 6, Μπρέμερ 2, Σαλούστρος 6.

Καντού: Τζόνσον-Όντομ 14, Φελντίν 9, Αμπάς, Λαγκάνα, Τζόουνς 16 (9 ριμπ.), Σερμαντίνι 6 (6 ριμπ.), Χόλις 6 (7 ριμπ.), Μπούβα 7, Τζεντίλε 5, Ουίλιαμς 14.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε