«Έχουμε πρόταση από τον Ολυμπιακό για Ρέαμπτσιουκ» είπε ο πρόεδρος της Πάσος Φερέιρα

ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο πρόεδρος της Πάσος Φερέιρα, Πάουλο Μενέσες, άνοιξε πάλι την υπόθεση της μετεγγραφής του Ρέαμπτσιουκ στον Ολυμπιακό, υποστηρίζοντας ότι όλα θα κριθούν από την απόφαση του ίδιου του παίκτη.

Η Πόρτο έχει προτεραιότητα για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή κι έδειξε σχετικό ενδιαφέρον, γεγονός που φάνηκε να “παγώνει” την περίπτωση για τον Ολυμπιακό, αλλά τα δεδομένα είναι τελικά διαφορετικά, με βάση όσα είπε ο Μενέσες.

Οι δηλώσεις του Μενέσες για Ολυμπιακό και Ρέαμπτσιουκ

«Η Πάσος Φερέιρα έχει δεχθεί πρόταση από τον Ολυμπιακό και σε πλήρη συνάρτηση με τις υποχρεώσεις μας έπρεπε να ενημερώσουμε την Πόρτο για το δικαίωμα επαναγοράς που έχει. Η τρίτη εμπλεκόμενη ομάδα μας ενημέρωσε ότι θα ήθελε να εξασκήσει το δικαίωμα της πρώτης άρνησης (να μην δεχθεί δηλαδή την παραχώρηση του παίκτη).

Σε αυτήν τη φάση δεν έχουμε κάνει κανένα νέο συμβόλαιο με κανέναν και ούτε ο αθλητής μας έχει επικοινωνήσει την απόφασή του, που είναι πολύ βασική. Ανάλογα με το τι θα αποφασίσει εκείνος θα πρέπει να συμφωνήσουμε και μαζί του. Το εάν θα φύγει ή εάν θα μείνει θα πρέπει να αποφασιστεί σύντομα. Εμείς θέλουμε να σεβαστούμε τις συμφωνίες μας, αλλά θα πρέπει να συμφωνήσει και ο παίκτης.

Εάν θα θέλαμε τον παίκτη ως το τέλος της σεζόν; Φυσικά και για αυτό περιμένουμε και από τον παίκτη να ξεκαθαρίσει την κατάσταση από μέρους του». Όσο για τα στοιχεία των ποσοστών του παίκτη; Στο ρεπορτάζ τονίζεται πως οι δύο ομάδες έχουν από 50% (σε άλλα ρεπορτάζ αναφέρεται ένα 20% του Ντέκο) και ότι η ρήτρα της Πόρτο της επιτρέπει να αγοράσει το 40% από τα δικαιώματα που έχει η Πάσος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Στο δρόμο που χάραξε η Σοφία Μπεκατώρου: Μπαράζ αποκαλύψεων για τη σκοτεινή πλευρά του αθλητισμού

Στο δρόμο που χάραξε η Σοφία Μπεκατώρου: Μπαράζ αποκαλύψεων για τη σκοτεινή πλευρά του αθλητισμού

Σείεται ο ελληνικός αθλητισμός από τις αποκαλύψεις αθλητριών για παρενόχληση ή σεξουαλική κακοποίηση. Προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία Αθηνών μετά τις καταγγελίες Μπεκατώρου.
Video της Κορακάκη για Μπεκατώρου: «Οι θύτες θα πρέπει να κοιμούνται και να ξυπνάνε με το φόβο»

Video της Κορακάκη για Μπεκατώρου: «Οι θύτες θα πρέπει να κοιμούνται και να ξυπνάνε με το φόβο»

Ο σάλος που έχει ξεσπάσει μετά τις κατηγορίες της Ολυμπιονίκη, Σοφίας Μπεκατώρου, για τη σεξουαλική κακοποίησή της από παράγοντα της ομοσπονδίας ιστιοπλοΐας, έφερε και την ... Διαβάστε περισσότερα
Αποκάλυψη Νίκης Μπακογιάννη: «Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση μετά την Ατλάντα»

Αποκάλυψη Νίκης Μπακογιάννη: «Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση μετά την Ατλάντα»

Οι καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου έδωσαν… ώθηση σε μια ακόμα παλαίμαχη αθλήτρια, να πει τη δική της «πικρή» ιστορία. Η Ολυμπιονίκης, Νίκη Μπακογιάννη, αποκάλυψε πως ... Διαβάστε περισσότερα