Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ευαγγελία Πλατανιώτη – Σοφία Μαλκογεώργου: Η τελική μάχη για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ευαγγελία Πλατανιώτη – Σοφία Μαλκογεώργου: Η τελική μάχη για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Σοφία Μαλκογεώργου θα προσπαθήσουν να στείλουν το ελληνικό ντουέτο από το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη μπορεί να χάρισε δύο μετάλλια στην Ελλάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου, ωστόσο η συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες μόνο σίγουρη δεν είναι.

Η ελληνική ομάδα και συγκεκριμένα οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Σοφία Μαλκογεώργου θα προσπαθήσουν να πάρουν την πρόκριση για το Παρίσι.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (8/2, 13:00, ΕΡΤ Sports 2) θα γίνει ο τελικός στο ελεύθερο πρόγραμμα, που θα ολοκληρώσει το ντουέτο.

Στο σύστημα διεξαγωγής για την ολυμπιακή πρόκριση, ρόλο παίζει και το ομαδικό, που με τη σειρά του ολοκληρώνεται την Παρασκευή (9/2).

Για να πανηγυρίσουν την πρόκριση τα δύο κορίτσια και να μην περιμένουν το τελικό αποτέλεσμα στο ομαδικό, θα χρειαστεί να ξεπεράσουν στη συνολική βαθμολογία (τεχνικό και ελεύθερο) μία ή ακόμα δύο από τις τρεις χώρες που δεν έχουν προκριθεί ή δεν μπορούν να προκριθούν από το ομαδικό, δηλαδή τη Μεγάλη Βρετανία, την Ολλανδία και το Ισραήλ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις