Αθλητικά

Ευχές Μαρινάκη για ένα… μεγαλύτερο Ολυμπιακό!

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα σε όλους πριν την έναρξη του 3ου Αγώνα Αγάπης στο “Γ. Καραϊσκάκης” και τόνισε ότι σκοπός των "ερυθρόλευκων" είναι να γίνουν ακόμη πιο δυνατοί

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πριν τη σέντρα του φιλικού αγώνα, ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού βράβευσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Σάββα Θεοδωρίδη, για την προσφορά τους στον σύλλογο, αλλά και τον Μητροπολίτη Πειραιά, Σεραφείμ.

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο. Εμείς δουλεύουμε καθημερινά για να μεγαλώσουμε κι άλλο τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και να μπορέσουμε να κάνουμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Καλό είναι και για τα παιδιά να μάθουν το ευ αγωνίζεσθαι και από μικρές ηλικίες να μάθουν την ευγενή άμιλλα.

Ο σύλλογός μας προσπαθεί τόσο από τα παιχνίδια που δίνει, όσο και από την καθημερινότητα, να δείξει το καλό πρόσωπο και να βοηθήσει άπορες οικογένειες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα