Δευτέρα, 6 Μαΐ
24oC Αθήνα

Φαλ: «Ο Βεζένκοφ είναι μεγαλύτερη απώλεια για τον Ολυμπιακό από τον Σλούκα»

Φαλ: «Ο Βεζένκοφ είναι μεγαλύτερη απώλεια για τον Ολυμπιακό από τον Σλούκα»

Ο Μουσταφά Φαλ σε δηλώσεις του ανέφερε πως η αποχώρηση του Σάσα Βεζένκοφ έχει μεγαλύτερη σημασία για τον Ολυμπιακό, από ότι εκείνη του Κώστα Σλούκα.

Συγκεκριμένα ο Φαλ μιλώντας στο «BasketNews» τόνισε πως η προετοιμασία του Ολυμπιακού δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, ωστόσο ο ίδιος πιστεύει ότι σταδιακά η ομάδα θα μπορέσει να καλή και να παρουσιάσει το περσινό πρόσωπο.

Μάλιστα σε ερώτηση αναφορικά με τους δυο πρώην συμπαίκτες του Κώστα Σλούκα και Σάσα Βεζένκοφ, ο Γάλλος μπασκετμπολίστας ξεκαθάρισε πως η απώλεια του Βεζένκοφ είναι πιο σημαντική από ότι εκείνη του Σλούκα.

Αναλυτικά τα λόγια του Φαλ

Για την απώλεια του Κώστα Σλούκα:

«Είναι καλός παίκτης και καλός πόιντ γκαρντ. Ο Γκος θα τον αντικαταστήσει, και είναι επίσης πολύ καλός παίκτης. Αλλά δεν είναι το ίδιο με τον Σάσα. Ο Κώστας ήταν επίσης σημαντικός, αλλά ο Σάσα ήταν ο MVP, ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος. Δεν αντικαθιστάς τόσο εύκολα έναν MVP».

Για την προετοιμασία της ομάδας:

«Ειλικρινά, δεν έχω ιδέα (γέλια). Δεν μπορούμε να πούμε πραγματικά γιατί δεν παίξαμε πολλά παιχνίδια προετοιμασίας. Για μένα ήταν επίσης η χειρότερη προετοιμασία από τότε που βρίσκομαι εδώ. Άρα, δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε από την αρχή. Ξέρω ότι κάποια στιγμή θα είμαστε καλοί. Μπορούμε να είμαστε καλοί από την αρχή; Ποτέ δεν ξέρεις».

Για την σχέση του με τον σέντερ του Παναθηναϊκού, Ματίας Λεσόρ:

«Μιλάμε συχνά. Είμαστε φίλοι και έχουμε καλή σχέση».

Για την αντίδραση των οπαδών και των δύο ομάδων αν σας δουν σε βραδινή έξοδο:

«Πραγματικά δεν με νοιάζει αυτό. Όλοι θέλουν να μιλήσουν ό,τι κι αν κάνεις. Σίγουρα θα ανταγωνιστούμε ο ένας τον άλλον γιατί και οι δύο θέλουμε να νικήσουμε. Μόλις όμως τελειώσει το ματς, η ζωή συνεχίζεται. Δεν πρόκειται να επιλέξω τους φίλους μου ανάλογα με την ομάδα με την οποία θα υπογράψουν. Δεν βγάζει νόημα».

Για το περιβάλλον που επικρατεί στα ελληνικά ντέρμπι:

«Θα γίνει ένας δυνατός αγώνας. Είναι δυνατό και τοξικό το περιβάλλον. Όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια, μόνο που φέτος είναι πιο ανταγωνιστικό το επίπεδο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις