Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Φαν ντερ Σαρ: «Είναι σοβαρά αλλά βρίσκεται σε καλά χέρια» δήλωσε ο ατζέντης του

Φαν ντερ Σαρ: «Είναι σοβαρά αλλά βρίσκεται σε καλά χέρια» δήλωσε ο ατζέντης του
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο Φαν ντερ Σαρ συνεχίζει να βρίσκεται στο νοσοκομείο του Σπλιτ μετά από εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη πριν λίγες ημέρες και η κατάστασή του είναι ακόμη κρίσιμη.

Αυτό δήλωσε ο ατζέντης του Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ, Ρομπ Γιάνσεν, ο οποίος επισήμανε ότι ο Ολλανδός θρύλος του Άγιαξ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βρίσκεται σε καλά χέρια, αλλά ακόμη δεν είναι καλά. 

Οι δηλώσεις του ατζέντη του Φαν ντερ Σαρ

«Φυσικά τα πράγματα είναι σοβαρά. Βασικά είναι… κακά και καλά. Έτσι λέγεται όταν η κατάσταση είναι υπό έλεγχο. Πρέπει να προστατεύσεις την οικογένεια σε αυτό. Βρίσκεται σε καλά χέρια. Η Ανμαρί είναι εκεί με τον γιο της. Υπάρχει συνεχής επαφή από την Ολλανδία σχετικά με το πώς θα προχωρήσουμε. Πρέπει να ξεκουραστεί πάρα πολύ.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα λειτουργήσει, αλλά φυσικά δεν είναι κάτι μικρό. Μια εγκεφαλική αιμορραγία είναι πολύ σοβαρή. Η Ανμαρί το πέρασε η ίδια το 2009. Αναγνωρίζει πολλά από αυτά που της συνέβησαν τότε.

Ο Έντβιν κι εγώ είχαμε αρκετές συζητήσεις μερικές εβδομάδες πριν πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τον Άγιαξ. Ήταν κάπως υπερφορτωμένος. Του είπα Έντβιν, πρέπει να σταματήσεις. Έχει τελειώσει. Έκανες ό,τι έπρεπε να κάνεις. Ως ένα σημείο δεν θα το κάνεις ποτέ ξανά».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις