Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Φαν’τ Σιπ – Εθνική Ελλάδας: Οι Ολλανδοί γράφουν για ανανέωση συμβολαίου

Φαν’τ Σιπ – Εθνική Ελλάδας: Οι Ολλανδοί γράφουν για ανανέωση συμβολαίου
Intime.gr

Δεδομένη θεωρούν στην Ολλανδία την ανανέωση του συμβολαίου του Τζον Φαν’τ Σιπ με την εθνική Ελλάδας. Τι αναφέρουν τα τελευταία δημοσιεύματα.

Πριν από λίγες ημέρες ο Τζον Φαν’τ Σιπ είχε επαφή με την πλευρά της ΕΠΟ, με θέμα συζήτησης την ανανέωση του συμβολαίου του στην εθνική Ελλάδας. Η συνάντηση των δυο πλευρών ανέδειξε ένα καλό… κλίμα, αλλά η τελική απόφαση φαίνεται πως θα προκύψει μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι συμπατριώτες του Ολλανδού τεχνικού όμως όχι μόνο γράφουν ότι ο 57χρονος προπονητής θα παραμείνει στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, αλλά και πως ο Φαν΄τ Σιπ είναι χαρούμενος που θα συνεχίσει στη “γαλανόλευκη” μέχρι το 2024!

Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα της “De Telegraaf” αναφέρεται πως «ο Τζον Φαν’τ Σιπ έχει ακόμα λίγες πιθανότητες πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Ελλάδα. Ανεξάρτητα, όμως, από το αποτέλεσμα, ο Ολλανδός τεχνικός είναι χαρούμενος που θα συνεχίσει έως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2024».

Σε ρεπορτάζ άλλου ολλανδικού site, του ”voetbalzone.nl”, τονίζεται ότι «η ΕΠΟ θα ήθελε να συνεχίσει με τον Φαν’τ Σχιπ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Μάρτιο του 2022» και φιλοξενεί δηλώσεις του, με τον κόουτς να λέει: «Μου αρέσει και θέλω να συνεχίσω στην Ελλάδα και θα το συζητήσουμε μετά τα ματς με Ισπανία και Κόσοβο. Πρέπει να δείξουμε κάτι ενάντια σε αυτές τις δύο χώρες, γιατί όλα τα συναισθήματα εδώ στην Ελλάδα, η διάθεση, μπορούν απλά να αλλάξουν. Αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις