Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Φαν’τ Σιπ σε Κούμαν για το Ολλανδία – Ελλάδα: «Πρέπει να προσέξετε τον Μπακασέτα»

Φαν’τ Σιπ σε Κούμαν για το Ολλανδία – Ελλάδα: «Πρέπει να προσέξετε τον Μπακασέτα»
ΦΩΤΟ intime

Η Εθνική Ελλάδας ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει απόψε (07/09, 21:45, LIVE από το Newsit.gr) την Ολλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024 και ο Τζον Φαν’τ Σιπ προειδοποίησε τον Ρόναλντ Κούμαν για τον Τάσο Μπακασέτα.

Ως πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, ο Ολλανδός Τζον Φαν’τ Σιπ κλήθηκε από τους συμπατριώτες του να αναλύσει το μεγάλο παιχνίδι για τα προκριματικά του Euro 2024 και στάθηκε στον αρχηγός της “γαλανόλευκης” Τάσο Μπακασέτα.

Οι δηλώσεις του Φαν’τ Σιπ

Για το παιχνίδι: «Παραδοσιακά, στο ελληνικό ποδόσφαιρο ξέρουν να  αμύνονται. Είναι η ελληνική ποδοσφαιρική κουλτούρα να βάζει δύο μεγάλους, σωματικά δυνατούς αμυντικούς, όπως λειτούργησε πολύ καλά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2004, και να δίνεις λιγότερη προσοχή στην ποδοσφαιρική ικανότητα».

Για τον Χατζηδιάκο: «Με τις ιδιότητες του, ο Χατζηδιάκος έχει γίνει πολύ σημαντικός για την ομάδα».

Για τον Μπακασέτα: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Ο Μπακασέτας, που παίζει στην Τραμπζονσπόρ, είναι ο μέσος με τις περισσότερες ποδοσφαιρικές ικανότητες. Ένας έξυπνος παίκτης, που δουλεύει σκληρά για την ομάδα, αλλά και σκοράρει και δίνει ασίστ. Πρέπει να φροντίσεις να μην του δώσεις πάρα πολύ χώρο, γιατί μέσω αυτού η ελληνική ομάδα θα παίξει καλά». 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις