Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Φάνης Χριστοδούλου: «Ο Ντράζεν Πέτροβιτς ήταν κακός χαρακτήρας και είχαμε παίξει ξύλο στη φυσούνα»

Φάνης Χριστοδούλου: «Ο Ντράζεν Πέτροβιτς ήταν κακός χαρακτήρας και είχαμε παίξει ξύλο στη φυσούνα»
ΦΩΤΟ intime

Ο Φάνης Χριστοδούλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «The Lost Tapes by Stoiximan» με τον Βασίλη Σκουντή και θυμήθηκε τις επιτυχίες της Εθνικής Ελλάδας στα Eurobasket του ’85 και του ’87, αλλά και την κόντρα του με τον αείμνηστο Ντράζεν Πέτροβιτς.

Ο Χριστοδούλου αποκάλυψε μάλιστα ότι οι δυο τους είχαν έρθει στα χέρια μετά από μία αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Σερβία και τόνισε ότι αν δεν υπήρχε κόσμος δίπλα τους, το περιστατικό θα είχε λάβει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις.

Το απόσπασμα των δηλώσεων του Χριστοδούλου

«Ο Ντράζεν ήταν παικτάρα αλλά κακός χαρακτήρας. Το επηρέαζε βέβαια και ο αδερφός του ο Αλεξάντερ. Ήταν βρώμικος παίκτης. Ο Ντράζεν αν σε κέρδιζε, θα άρχιζε να σε γελοιοποιεί και να σου κάνει πλακίτσες. Αυτό δεν περνούσε. Δεν περνούσε με τίποτα και υπήρχαν πάρα πολλές κόντρες. Και ξύλο υπήρχε, στα αποδυτήρια, στη φυσούνα. Για να κερδίσεις ένα τέτοιο παιχνίδι, πρέπει να παίξεις και λίγο βρώμικα».

Για το αν είχε συμβεί μετά τον πρώτο ή το δεύτερο αγώνα των ομάδων: «Δεν θυμάμαι. Στη φυσούνα ήταν και έπεσε πολύ ξύλο. Έπεσαν κάποιες γρήγορες. Είχα κόσμο εκεί. Δεν θα γλίτωνε αν μέναμε εκεί (σ.σ. γέλια)».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις