Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Φαρούκ Κότσα: Ισόβιος αποκλεισμός στον πρώην πρόεδρο της Ανκαραγκουτσού για τη γροθιά στον διαιτητή

Φαρούκ Κότσα: Ισόβιος αποκλεισμός στον πρώην πρόεδρο της Ανκαραγκουτσού για τη γροθιά στον διαιτητή
Reuters

Ποδόσφαιρο… τέλος για τον τον Φαρούκ Κότσα, μετά και την επίθεση στον διαιτητή του ματς της Ανκαραγκουτσού με τη Ρίζεσπορ, για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Τουρκίας.

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο της τουρκικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου (TFF), τιμώρησε τον πρώην πρόεδρο της Ανκαραγκυτσού, Φαρούκ Κότσα -ο οποίος παραιτήθηκε από την θέση του, ενώ παραμένει προφυλακισμένος- με ισόβιο αποκλεισμό από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Κότσα γρονθοκόπησε τον διαιτητή του αγώνα της Ανκαραγκουτσού με την Ρίζεσπορ, Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ, ο οποίος διεκομίσθη στο νοσοκομείο και πήρε εξιτήριο την περασμένη Τετάρτη, ενώ προηγουμένως ανακοίνωσε ότι κατέθεσε μήνυση κατά του Κότσα.

Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, ο Κότσα υπέβαλε επίσης την παραίτησή του από το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης του προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Κότσα εξελέγη δύο φορές βουλευτής του AKP το 2002 και το 2007, ενώ το όνομά του… κυκλοφορούσε μεταξύ των πιθανών υποψηφίων του προεδρικού κόμματος για υποψήφιος δήμαρχος της Άγκυρας, στις δημοτικές εκλογές που έχουν προγραμματισθεί για το τέλος Μαρτίου 2024.

Παράλληλα, η Ανκαραγκουτσού τιμωρήθηκε με αποκλεισμό της έδρας της για πέντε αγωνιστικές και πρόστιμο 60.000 ευρώ, για την απίστευτη κίνηση του πρώην προέδρου της.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις