Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Φασούλας: «Το αίσχος της δήλωσης Μαρτσουλιόνις πρέπει να απαντηθεί με ομοβροντία»

Φασούλας: «Το αίσχος της δήλωσης Μαρτσουλιόνις πρέπει να απαντηθεί με ομοβροντία»

Χρησιμοποιώντας για μια ακόμα φορά… αιχμηρό λόγο, ο εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών του ιστορικού μπασκετικού θριάμβου του 1987, Παναγιώτης Φασούλας, απάντησε για μια ακόμα φορά στους ισχυρισμούς του Σασούνας Μαρτσουλιόνις, περί προσπάθειας χρηματισμού στους Σοβιετικούς, από την ελληνική πλευρά. «Να κινηθεί νομικά η πολιτική ηγεσία της χώρας – Το 1987 είναι τα… ιερά και τα όσια του αθλητικού μας γίγνεσθαι», τόνισε.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο Παναγιώτης Φασούλας σημείωσε πως οι αθλητές της πρώην Σοβιετικής Ένωσης «ήταν πολύ δύσκολο να αποδεχτούν οποιαδήποτε ήττα» ωστόσο είναι άγνωστο γιατί τώρα ο Μαρτσουλιόνις προέβη σε αυτή του τη δήλωση.

Click4more: «Βόμβα» από τον Μαρτσουλιόνις – «Οι Έλληνες μας πρόσφεραν λεφτά για να χάσουμε το 1987»

«Κανείς δεν μπορεί να το ξέρει, εκτός και αν φοβάται ότι ξαναρχόμαστε», είπε αστειευόμενος ο Παναγιώτης Φασούλας, ο οποίος απέδωσε τη δήλωση αυτήν σε αστοχία από έναν αθλητή «σύμβολο της τότε Σοβιετικής Ένωσης και του λιθουανικού μπάσκετ».

«Απορώ γιατί ακόμη η πολιτειακή ηγεσία της χώρας δεν έχει κινηθεί και με έναν νομικό τρόπο. Θα ήθελα να δω πιο σημαντικές αντιδράσεις από θεσμικούς παράγοντες», είπε ο η «Αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ.

«Το 1987 είναι τα ιερά και τα όσια του αθλητικού γίγνεσθαι της χώρας μας. Θα ήθελα να δω πιο σημαντικές αντιδράσεις από θεσμικούς παράγοντες. Είναι εντελώς συκοφαντικό. Πρέπει να βγει μπροστά το υπουργείο Αθλητισμού και να απαντήσει με όποιον τρόπο κρίνει. Πρέπει να γίνει άμεσα», ανέφερε ο Παναγιώτης Φασούλας.

Click4more: Ο Φασούλας απάντησε στον Μαρτσουλιόνις: «Οι ήττες άφησαν μικροψυχία και συμπλέγματα»

«Για να καταλάβετε το μέγεθος, είναι σα να βγει ο Λεμπρόν Τζέιμς και να πει πως στη Σαϊτάμα τους πλησιάσανε οι Έλληνες, για να δωροδοκήσουν παίκτες του ΝΒΑ. Τέτοιο είναι το αίσχος της δήλωσης αυτής» τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ.

«Αυτή η δήλωση έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, παντού. Πρέπει να απαντηθεί με ομοβροντία. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το έχουμε κάνει ακόμα. Ίσως επειδή έγινε Πάσχα. Νομίζω ότι θα απαντηθεί» επισήμανε ο Παναγιώτης Φασούλας.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις