Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Φατίχ Τερίμ: Ο ρόλος του Ατζούν και το πράσινο αξεσουάρ που έφερε από την Τουρκία

Φατίχ Τερίμ: Ο ρόλος του Ατζούν και το πράσινο αξεσουάρ που έφερε από την Τουρκία

Η εποχή Φατίχ Τερίμ ξεκίνησε κι επίσημα στον Παναθηναϊκό, με τον ερχομό του 70χρονου Τούρκου προπονητή στην Αθήνα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό, αποδεσμεύοντας τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και φέρνοντας στην Ελλάδα τον Φατίχ Τερίμ.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων στην Κωνσταντινούπολη, για να συναντηθεί από κοντά με τον Τούρκο προπονητή και να κλείσει η συμφωνία.

Η συνάντηση των δύο ανδρών πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ατζούν Ιλιτζάλι, ο οποίος γνωρίζεται με τον Τούρκο τεχνικό κι αφετέρου, αλλά και διατηρεί εδώ και χρόνια άριστη σχέση με τον ιδιοκτήτη της “πράσινης” ΠΑΕ, λόγω της συνεργασίας τους στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ.

Οι γείτονες υποστηρίζουν, μάλιστα, ότι η συνδρομητική πλατφόρμα EXXEN του Τούρκου επιχειρηματία, θέλει να αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Παναθηναϊκού, λόγω του Φατίχ Τερίμ.

Το πράσινο αξεσουάρ του Τερίμ

Ο Φατίχ Τερίμ ήρθε στην Ελλάδα και έφερε μαζί του και την πράσινη γραβάτα του. Ο Τούρκος τεχνικός, μετά τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό, εξοπλίστηκε με πράσινα αξεσουάρ για να είναι απόλυτα έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του τριφυλλιού.

Ο 70χρονος προπονητής φόρεσε, μάλιστα, τη γραβάτα, για να στείλει το πρώτο του μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Η πράσινη γραβάτα του Τερίμ:

«Καλημέρα, Παναθηναϊκέ. Οπαδοί του Παναθηναϊκού, θα σας δω σύντομα», ήταν το πρώτο μήνυμα του Φατίχ Τερίμ στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Η συνέχεια της ημέρας θα βρει τον Φατίχ Τερίμ στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού, προκειμένου ο Τούρκος τεχνικός να γνωρίσει τους παίκτες του και να πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση ως προπονητής του “τριφυλλιού”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις