Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

“Φαβορί το Βελιγράδι για το Final 8 της Euroleague” λένε στη Σερβία

“Φαβορί το Βελιγράδι για το Final 8 της Euroleague” λένε στη Σερβία
ΦΩΤΟ intime

Η Euroleague είναι άγνωστο ακόμη αν θα καταφέρει να ολοκληρώσει τη σεζόν, αλλά η προαναγγελία του Τζόρντι Μπερτομέου για Final 8 σε μία πόλη, έχει ήδη δημιουργήσει “μάχη” για την απόκτησή του.

Ελλάδα, Σερβία και Λιθουανία έχουν ήδη επικοινωνήσει με τη Euroleague για να αναλάβουν το τουρνουά, εφόσον αυτό αποφασιστεί τελικά να γίνει, με το Βελιγράδι να έχει το αβαντάζ, σύμφωνα με τον διευθυντή της «Stark Arena», Γκόραν Γκρίμποβιτς.

Μιλώντας στο RTS, ο άλλοτε διεθνής Σέρβος μπασκετμπολίστα, υποστήριξε ότι η πρωτεύουσα της Σερβίας είναι το φαβορί για τη διοργάνωση, εξαιτίας των άμεσων επαφών της με τη Euroleague.

Οι δηλώσεις του Γκρίμποβιτς για τη Euroleague

«Πρέπει να συγκεντρώσουμε 18 ομάδες σε μία πόλη και να διεξαχθούν έξι αγωνιστικές πριν τελειώσει η EuroΛeague. Μιλάμε για 54 αγώνες σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια, θα γίνει το Final 8 και το Final 4. Μιλάμε δηλαδή για 62 αγώνες.

Το Βελιγράδι έχει το αβαντάζ σε σχέση με όλες τις άλλες πόλεις, γιατί ξεκινήσαμε να επικοινωνούμε με την EuroLeague πολύ νωρίτερα, από την πρώτη κιόλας μέρα που έγινε γνωστό το πλάνο επανέναρξης σε μία πόλη. Στείλαμε αμέσως γράμμα με τον δήμαρχο, Γκόραν Βέσιτς».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις