Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Φενέρμπαχτσε – Δημήτρης Ιτούδης: «Είμαστε κοντά στον Γουίλμπεκιν και ο Ντε Κολό θέλει να μείνει»

Φενέρμπαχτσε – Δημήτρης Ιτούδης: «Είμαστε κοντά στον Γουίλμπεκιν και ο Ντε Κολό θέλει να μείνει»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Δημήτρης Ιτούδης έχει αρχίσει να σχηματίζει το ρόστερ της νέας σεζόν για τη Φενέρμπαχτσε με τον ίδιο να αποκαλύπτει ότι η ομάδα του βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Σκότι Γουίλμπεκιν.

Εκτός από τον Γουίλμπεκιν όμως, ο Ιτούδης τόνισε ότι συνεχίζονται οι επαφές και με τον Νάντο Ντε Κολό, ο οποίος και έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στον τουρκικό σύλλογο.

Οι δηλώσεις του Ιτούδη

«Είμαστε κοντά με τον Σκότι Γουίλμπεκιν. Οι συζητήσεις μας με τον Νάντο Ντε Κολό συνεχίζονται επίσης. Θέλει να παραμείνει, ενώ αποκτήσαμε τους Σαμέτ Γκεγίκ και Τζόναθαν Μότλεϊ. Προσπαθούμε να πάρουμε παίκτες που αξίζουν να φορούν τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε και θα είναι… πεινασμένοι για να πετύχουν. Το ροτέισον των Τούρκων παικτών μας είναι καλό, αλλά θα συνεχίσουμε το ψάξιμο»,

Για τον Βέσελι και τις υπόλοιπες αποχωρήσεις: «Μίλησα μαζί του, μας εξήγησε πως ήθελε μια αλλαγή. Έπρεπε να το σεβαστούμε. Θέλω να συγχαρώ τον Βέσελι, αλλά και τον Ντουβερίογλου για την προσφορά τους στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, έκλεισαν εξαιρετικά τη σεζόν. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές Σάσα Τζόρτζεβιτς, Ιγκόρ Κοκόσκοφ αλλά και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, πριν από αυτούς, που έφερε σε αυτό το επίπεδο την ομάδα. Και γενικά όλους όσους βοήθησαν. Όχι μόνο τους προπονητές, αλλά και τους βοηθούς, το επιτελείο, τους φιλάθλους».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις