Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Να δείξει «χαρακτήρα» στην Πόλη

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Να δείξει «χαρακτήρα» στην Πόλη
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός θέλει να… αντιδράσει μετά το σερί αρνητικών αποτελεσμάτων που έφερε, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τη Φενέρμπαχτσε (19:45, Novasports 2, NewsIt.gr) για τη 16η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη και θέλει ένα μεγάλο «διπλό» στη Euroleague, μετά τις δυο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες μέσα στο ΣΕΦ, από Βαλένθια και Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει αυτή τη στιγμή ρεκόρ 7-7 και θα αγωνιστεί στην Κωνσταντινούπολη χωρίς τον τραυματία Γιώργο Πρίντεζη, αλλά και τον Αντώνη Κόνιαρη που παραχωρήθηκε δανεικός στη Χάποελ Χολόν. Θυμίζουμε ότι ο Κώστας Σλούκας θα τεθεί αντιμέτωπος με την επί μια πενταετία πρώην ομάδα του.

Η Φενέρμπαχτσε έχει μόλις μία νίκη στα επτά τελευταία της παιχνίδια στη Euroleague και ρεκόρ  5-10. Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ θα έχει για πρώτη φορά διαθέσιμο τον Μάρκο Γκούντουριτς, που επέστρεψε από το ΝΒΑ, ενώ επανέρχονται από τραυματισμούς οι Άλεξ Πέρες και Γιαν Βέσελι.

Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί για 26η φορά στην ιστορία του με τη Φενέρμπαχτσε. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το… πάνω χέρι με 14 νίκες, ενώ στην Κωνσταντινούπολη μετράνε 8 νίκες σε 12 αγώνες.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Πιότρ Παστούσιακ (Πολωνία) και Ούρος Νίκολιτς (Σερβία).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις