Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Περήφανος ο Σπανούλης! “Σκέψου να παίζαμε στο ΣΕΦ”

ΦΩΤΟ eurokinissi
ΦΩΤΟ eurokinissi

 Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δήλωσε υπερήφανος για τη δυναμική των “ερυθρόλευκων”, που παρέμεινε στις κορυφαίες ομάδες της Euroleague, τόνισε πως αν οι “ερυθρόλευκοι” είχαν τον τελικό στην έδρα τους, τότε τα πράγματα ίσως και να ήταν διαφορετικά.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη στην κάμερα της NOVA:

“Δεν είχαμε ενέργεια, όταν πετυχαίνεις έναν αντίπαλο σε τόσο καλή κατάσταση και σε τόσο καλό ποσοστό από το τρίποντο και με τόσο κόσμο. Σκέψου να παίζαμε και εμείς μέσα στο ΣΕΦ. Εμείς προσπαθήσαμε, έπαιξαν καλύτερα και κέρδισαν, είμαι περήφανος για την ομάδα μου που την έχουμε στην κορυφή της Ευρώπης και θα προσπαθήσουμε να την κρατήσουμε εκεί.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε το μικρότερο μπάτζετ έχει πάρει δύο Ευρωλίγκες και αυτό δείχνει και τη δυναμική αυτού του συλλόγου. Εμείς πρέπει να είμαστε δυνατοί στο μυαλό και να ξαναβρεθούμε εδώ. Ο Ολυμπιακός έχει μεγαλώσει απίστευτα, θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό των Ελλήνων, την έχει αγαπήσει πολύς κόσμος γι’ αυτά που έχει καταφέρει.

Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι αλλά να κάνουμε και τον απολογισμό μας και να είμαστε δυνατοί για να μείνουμε στις κορυφαίες ομάδες και του χρόνου. Στον αθλητισμό πρέπει να μάθεις να χάνεις, να το δέχεσαι και να δουλεύεις σκληρότερα για να φτάσεις στην κορυφή με ψηλά το κεφάλι για να είσαι αυτός που θα χαμογελάσει την επόμενη φορά. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Κώστα, του είπα και συγχαρητήρια, πήρε την τρίτη του Ευρωλίγκα σε πολύ νεαρή ηλικία και του αξίζουν συγχαρητήρια”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε