Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Θα μοιράσει ωτοασπίδες ο Σφαιρόπουλος!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να “χτυπήσει” την Φενέρμπαχτσε στα σημεία που μειονεκτεί, ενώ προσπάθησε να αστειευτεί, όταν ρωτήθηκε για τη φασαρία που θα κάνουν οι Τούρκοι.

“Όπως έχω πει, ο Ολυμπιακός δεν περιμένει τελευταία στιγμή να δουλέψει. Έχουμε χτίσει μέσα στη χρονιά τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα δύσκολα ματς. Δουλεύουμε με συνέπεια, μέθοδο και σίγουρα υπάρχουν κάποιες μικρές προσαρμογές. Είναι αρκετός ο χρόνος της μίας ημέρας για να αλλάξουμε 2-3 πράγματα.

Ο τρόπος που δουλεύουμε είναι γνωστός στους παίκτες. Αυτά που κάναμε στο βίντεο και στην προπόνηση ήταν να επικεντρωθούμε σε ορισμένες λεπτομέρειες. Και οι δύο ομάδες ξεκινούν από την καλή άμυνα, ώστε να περιορίσουν τον αντίπαλο. Θέλουν να έχουν καλές αποστάσεις και δημιουργούν προϋποθέσεις, ώστε να χτυπήσουν εκεί που μειονεκτεί ο αντίπαλος” είπε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού στους εκπρόσωπους του Τύπου, μετά μετά την προπόνηση του Ολυμπιακού για τον τελικό.

Όσον αφορά το πώς θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την ατμόσφαιρα του “Σινάν Ερντέμ”, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος απάντησε: “Θα μοιράσουμε ωτοασπίδες το βράδυ στους παίκτες. Αστειεύομαι. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Έχουμε παίξει πολλά τέτοια παιχνίδια, όπως φέτος με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι. Έχουμε παίξει στο ΟΑΚΑ, στην έδρα της Φενέρμπαχτσε. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Οπως κι αν πάει το παιχνίδι, πρέπει να μείνουμε στο πλάνο”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε