Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Φιλαδέλφεια Σίξερς: «Μπάχαλο» στην ομάδα με τον Τζοέλ Εμπίντ να κατηγορεί ευθέως τον Μπεν Σίμονς

Φιλαδέλφεια Σίξερς: «Μπάχαλο» στην ομάδα με τον Τζοέλ Εμπίντ να κατηγορεί ευθέως τον Μπεν Σίμονς
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Οι Φιλαδέλφεια Σίξερς έχουν γίνει… μαλλιά κουβάρια μετά τους περσινούς ημιτελικούς της Ανατολής στο NBA και τον αποκλεισμό τους από τους Ατλάντα Χοκς πριν το “ραντεβού” με τους μετέπειτα πρωταθλητές, Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Μπεν Σίμονς “αγνοείται” έκτοτε και δεν επέστρεψε ούτε στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της νέας σεζόν, γεγονός που οδήγησε τον έτερο αστέρα της ομάδας, Τζοέλ Εμπίντ, σε ένα ξέσπασμα εναντίον του.

Σε νέες δηλώσεις του, ο Αμερικανός σέντερ τόνισε: «Η κατάσταση είναι απογοητευτική και αγγίζει την έλλειψη σεβασμού, για όλα τα παιδιά που αγωνίζονται στην ομάδα και εξαρτάται η ζωή τους από αυτήν.

Η ομάδα μας βασίσθηκε σε ανάγκες, συμπεριλαμβανομένων των δικών του. Για παράδειγμα, παραχωρήσαμε τον Τζίμι Μπάτλερ (σ.σ. έφυγε για το Μαϊάμι το 2019) και νομίζω ότι αυτό ήταν λάθος, έτσι ώστε ο Σίμονς να λάβει την εγγύηση ότι θα έχει την μπάλα στην κατοχή του. Είναι λοιπόν εκπληκτικό να ακούμε αυτά τα επιχειρήματα. Είμαστε καλύτερα μαζί του, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό και ελπίζουμε πάντα ότι θα αλλάξει γνώμη. Αλλά οφείλω στα παιδιά να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις