Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Φιλική ανατροπή ο Ολυμπιακός, νίκησε τη Μέγκα (video)

Φιλική ανατροπή ο Ολυμπιακός, νίκησε τη Μέγκα (video)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με ανατροπή στην τελευταία περίοδο της Μέγκα Μπάσκετ Σόκερμπετ με 78-75 στο ΣΕΦ. 

Αυτό ήταν το δεύτερο φιλικό παιχνίδι που δίνει η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, στο πλαίσιο του «Monday’s Game Night against COVID-19» και στο περιθώριο του οποίου έγιναν σημαντικές δωρεές προς το Ε.Σ.Υ.

Οι Πειραιώτες αγωνίστηκαν χωρίς τους Σπανούλη και ΜακΚίσικ που ξεκουράστηκαν κι είχαν για κορυφαίο τον Βεζένκοφ, ο οποίος σημείωσε 20 πόντους. Από την πλευρά των φιλοξενούμενων ξεχώρισαν οι Σιμόνοβιτς (26π.) και Πετρούσεφ (20π.).

Η Μέγκα ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με 37-45, ενώ έκλεισε και το τρίτο δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ με 58-63.

Με τον Βεζένκοφ να βγαίνει μπροστά, ο Ολυμπιακός έτρεξε ένα σερί 7-0 και ανέτρεψε το σκορ, περνώντας μπροστά (65-63) στα 7’25’’ πριν το τέλος του ματς, ενώ μέσα από την άμυνα του, κατάφερε να φτάσει στη νίκη, φτιάχνοντας τη ψυχολογία ενόψει του αγώνα με την Μπάγερν που ακολουθεί.

Τα δεκάλεπτα: 15-16, 37-45, 58-63, 78-75.

Η βράβευση της Ευσταθίας Καμπιτσιούλη

Την πρώτη νοσηλεύτρια που έκανε το εμβόλιο κατά του CoViD-19 και στο πρόσωπό της αντικατοπτρίζεται όλος ο κλάδος των νοσηλευτών οι οποίοι μάχονται με αυτοθυσία απέναντι στον “αόρατο εχθρό”, βράβευσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός μαζί με χορηγούς της ΚΑΕ αλλά και με προσφορές προς την καταπολέμηση της πανδημίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις