Αθλητικά

Φιλικό της Εθνικής με Ισημερινό

Αντί να τεθεί αντιμέτωπη με την Ιταλία, η Γαλανόλευκη θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση το Εκουαδόρ, στις 7 Ιουνίου.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Αρχικά, την συγκεκριμένη ημερομηνία ήταν προγραμματισμένο, οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος να τεθούν αντιμέτωποι με την “Σκουάντρα Ατζούρα”.
 
Κάτι τέτοιο, όμως ακυρώθηκε μετά από σχετικό αίτημα της Ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, η οποία δήλωσε αδυναμία να πάρει μέρος η εθνική ομάδα της χώρας στο φιλικό παιχνίδι, το οποίο επρόκειτο να γίνει σε χώρα της Λατινικής Αμερικής.
 
Η αναζήτηση της ΕΠΟ ολοκληρώθηκε σήμερα όταν και ανακοίνωσε επίσημα την διεξαγωγή του φιλικού με το Εκουαδόρ. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στη Νέα Υόρκη, στο “City Field Stadium”.
 
Όπως ανακοίνωση η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αυτό θα είναι και το τελευταίο επίσημο ματς της ομάδας του Φερνάντο Σάντος για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα