Αθλητικά

Φιλικό της Εθνικής με την Νότια Κορέα στο “Γ. Καραϊσκάκης”

Την Νότια Κορέα θα αντιμετωπίσει η Εθνική Ομάδα στον πρώτο φιλικό αγώνα ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη 5 Μαρτίου και ώρα 19:00 στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Η αντίπαλος της Εθνικής έχει προκριθεί στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και κληρώθηκε να αγωνιστεί στον 8ο όμιλο με το Βέλγιο, την Αλγερία και την Ρωσία. Την παρουσία της στην τελική φάση εξασφάλισε συμμετέχοντας σε δύο προκριματικές φάσεις της ασιατικής ζώνης, την 3η και την 4η. Στην 3η προκριματική φάση τερμάτισε επικεφαλής του 2ου γκρουπ (Λίβανος, Κουβέιτ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) και στην 4η τερμάτισε στη δεύτερη θέση του 1ου γκρουπ (Κατάρ, Λίβανος, Ουζμπεκιστάν, Ιράν).

Η Νότιος Κορέα, που καταλαμβάνει την 53η θέση στο FIFA Coca-Cola Ranking, έχει παίξει στο παρελθόν σε οκτώ Μουντιάλ και σημείωσε την καλύτερη επίδοση το 2002, οπότε έφτασε μέχρι τον ημιτελικό γύρο της διοργάνωσης. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι έχει κατακτήσει δύο φορές το Ασιατικό Πρωτάθλημα (1956, 1960).

Στις 31 Μαΐου η Γαλανόλευκη δίνει φιλικό κόντρα στους Πορτογάλους, στη Λισαβόνα, ενώ υπάρχουν και τα φιλικά στις ΗΠΑ με Νιγηρία και Βολιβία. Στις 7 Ιουνίου η αποστολή της Εθνικής θα ταξιδέψει στο Αρακαζού της Βραζιλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα