Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Φίλοι της Αργεντινής άλλαξαν ονομασία δρόμου σε «Λεωφόρος Μέσι»

Φίλοι της Αργεντινής άλλαξαν ονομασία δρόμου σε «Λεωφόρος Μέσι»
ΦΩΤΟ Instagram/Reuters

Ανεπανάληπτες εικόνες για τους φίλους της Αργεντινής, κατά την παρέλαση των… κατακτητών του Μουντιάλ στο Μπουένος Άιρες. Φυσικά, ο Λιονέλ Μέσι βρέθηκε στο επίκεντρο των πανηγυρισμών.

Το απίστευτο “πάρτι” που στήθηκε στους δρόμους του Μπουένος Άιρες, αλλά και σε άλλες πόλεις της Αργεντινής είχε σαν αποτέλεσμα ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του, να επιβιβασθούν σε ελικόπτερα κι έτσι να ολοκληρωθεί η παραδοσιακή παρέλαση -με το ανοικτό λεωφορείο- για την κατάκτηση του Μουντιάλ.

Περισσότεροι από πέντε εκατομμύρια άνθρωποι, σύμφωνα με μια δημοτική πηγή, είχαν συγκεντρωθεί στην διαδρομή της «αλμπισελέστε», με τους αρμόδιους φορείς να κάνουν λόγο για την «πιο σημαντική λαϊκή κινητοποίηση στην Ιστορία» της Αργεντινής».

Μετά από τέσσερις ώρες, το λεωφορείο της Αργεντινής είχε διανύσει μόνο λίγα χιλιόμετρα, καθώς δεκάδες χιλιάδες φίλαθλοι ήταν παρόντες στην διαδρομή, δημιουργώντας μία… παλίρροια σε μπλε και λευκά χρώματα.

Το πλήθος “αποθέωσε” τον Λιονέλ Μέσι και τους συμπαίκτες του, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που προσπάθησαν να τους… πλησιάσουν, με το αποτέλεσμα να είναι σε μια από τις περιπτώσεις- και επικίνδυνο για τη σωματική τους υγεία!

Φυσικά, ο Λιονέλ Μέσι ήταν στο επίκεντρο των πανηγυρισμών. “Μεθυσμένος” από την επιτυχία της “αλμπισελέστε” και του ηγέτη της ομάδας, ένας οπαδός κόλλησε ένα αυτοκόλλητο πάνω σε ταμπέλα με ονομασία δρόμου, αλλάζοντας της ονομασίας της Λεωφόρου Σάντα Φε σε “Λεωφόρο Λιονέλ Μέσι”. Ένα video που πολύ γρήγορα έγινε viral.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESPN FC (@espnfc)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις