Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Final Four 2017: Περήφανος ο Σπανούλης! “Θα είναι δύσκολα με ΤΣΣΚΑ”

ΦΩΤΟ youtube.com
ΦΩΤΟ youtube.com

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του Final Four και αναφέρθηκε στο αίσθημα υπερηφάνειας που έχει για όσα έχουν πετύχει οι “ερυθρόλευκοι’ τα τελευταία χρόνια, ενώ μίλησε και για τη δυσκολία που έχει ο ημιτελικός με την ΤΣΣΚΑ – Σφαιρόπουλος: “Ξέρουμε να κερδίζουμε τα δύσκολα ματς”.

Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε αρχικά στη σημασία που είχε για τον Ολυμπιακό η κατάκτηση της Euroleague το 2012, δήλωσε υπερήφανος για όσα έχουν πετύχει οι Πειραιώτες τα τελευταία χρόνια, ενώ αναφέρθηκε και στη δυσκολία της αναμέτρησης της Παρασκευής με την ΤΣΣΚΑ.

“Έχουμε ωραίες αναμνήσεις από εδώ. Αυτός ο τίτλος ενίσχυσε το χαρακτήρα μας αλλά τώρα είμαστε στο σήμερα. Νιώθω περήφανος για τις επιτυχίες της ομάδας μας. Χρειάστηκαν πολλές θυσίες. Το σεβασμό δεν τον αγοράζεις. Τον κερδίζεις κι αυτή είναι η μεγάλη επιτυχία της ομάδας μου. Το μπάσκετ είναι ομαδικό σπορ. Σίγουρα έχω κάποιες ευθύνες στην ομάδα αλλά κερδίζουμε και χάνουμε όλοι μαζί» ήταν τα λόγια του Έλληνα γκαρντ ο οποίος για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας τόνισε: «θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Θα έχει σημασία να ελέγξουμε το ρυθμό και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο. Η ΤΣΣΚΑ είναι σπουδαία ομάδα με εξαιρετική οργάνωση και ηγέτες” είπε ο αρχηγός των “ερυθρόλευκων”.

Απ’ την μεριά του, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως η ομάδα μπορεί να ανταπεξέρχεται σε δύσκολες καταστάσεις.

“Χαιρόμαστε που είμαστε εδώ. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Το να είσαι πρώτος είναι πολύ δύσκολο και για τους θεατές είναι πιο ενδιαφέρον γιατί είναι απρόβλεπτο. Η επιτυχία είναι συνδυασμός αρχικά των ιδιοκτητών που αγαπούν και στηρίζουν οικονομικά την ομάδα σε καιρό κρίσης. Από την άλλη η ομάδα μας έχει χτίσει χαρακτήρα, ξέρει να κερδίζει δύσκολα παιχνίδια και με την πλάτη στον τοίχο.

Το αυριανό είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς. Η ΤΣΣΚΑ είναι πρωταθλήτρια. Η ψυχολογική προετοιμασία είναι πολύ σημαντική. Το θέμα είναι ποια ομάδα θα παρουσιαστεί πιο έτοιμη. Οι εκπλήξεις δεν γίνονται εύκολα. Όλες οι ομάδες εδώ έχουν κοινό έναν σταθερό κορμό και έναν προπονητή για χρόνια. Σίγουρα πρέπει κάτι να γίνει με τις πτήσεις. Οι ομάδες που έχουν τσάρτερ έχουν πλεονέκτημα” δήλωσε.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε