Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Final Four 2019 – Αταμάν: “Έχω παίξει σε τρεις ευρωπαϊκούς τελικούς και δεν έχω χάσει κανέναν”

Final Four 2019 – Αταμάν: “Έχω παίξει σε τρεις ευρωπαϊκούς τελικούς και δεν έχω χάσει κανέναν”

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για το παιχνίδι της Εφές Αναντολού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στη συνέντευξη Τύπου του τελικού του Final Four της Euroleague.

Η αυτοπεποίθηση του Εργκίν Αταμάν είναι στα ύψη, όπως φάνηκε και στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου του τελικού του Final Four της Euroleague.

Ο τεχνικός της Εφές Αναντολού τόνισε ότι δεν τον ενδιαφέρει απλώς να παίξει στο αυριανό τελικό, αλλά να κατακτήσει τρόπαιο και στάθηκε στο απόλυτο που έχει σε ευρωπαϊκούς τελικούς.

“Έχω παίξει σε τρεις ευρωπαϊκούς τελικούς και δεν έχω χάσει κανέναν! Έχω κερδίσει το EuroCup, το Saporta και το EuroChallenge. Με όλο τον σεβασμό στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δεν με ενδιαφέρει απλώς να παίξω στον αυριανό τελικό, θέλω να κατακτήσω το τρόπαιο”, τόνισε αρχικά ο Αταμάν και προσέθεσε σχετικά με την πιθανή πίεση:

“Υπάρχει πίεση και είναι δεδομένο. Η περσινή χρονιά ήταν ένα σοκ για τον οργανισμό, φέτος όμως κάναμε όλες τις στρατηγικές κινήσεις για να επιστρέψουμε. Φυσικά υπάρχει πίεση, κάθε παιχνίδι μας είναι σαν τελικός. Θέλουμε να κερδίσουμε”.

Όσον αφορά τον Βασίλιε Μίτσιτς είπε: «Ο Μίτσιτς κάνει σπουδαία σεζόν. Όταν αρχίσαμε να χτίζουμε την ομάδα, είχε ίδιο ρόλο με τη Ζάλγκιρις. Όταν ήλθε ο Σέιν είχε κάποια προβλήματα και ο Μίτσιτς άρχισε να δουλεύει σκληρά, ταιριάζει στα συστήματά μας, κάθε μέρα βελτιώνεται, παίζει καλά σε άμυνα και επίθεση, μπορεί να παίξει ως 1 και 2, είμαι χαρούμενος για αυτόν, κάνει εξαιρετική χρονιά και μας έχει βοηθήσει να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις