Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

“Φλερτ” ΠΑΟΚ με Ζίβκοβιτς!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

O Ζίβκο Ζίβκοβιτς πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις τη φετινή αγωνιστική περίοδο στη Superleague με τη φανέλα της Ξάνθης, έχοντας προσελκύσει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Ο μάνατζερ του τερματοφύλακα της ακριτικής ομάδας, Ούρος Γιακόβλεβιτς, μίλησε στο metropolis, επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον του “Δικέφαλου του Βορρά” για τον πελάτη του, ενώ τόνισε πως ο Ζίβκοβιτς θα έπαιζε με τη ψυχή του στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ζίβκοβιτς: “Ναι υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ, έχουμε συζητήσει μαζί του, αλλά ακόμη είναι νωρίς. Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται και τον θέλει. Έχουμε έναν μήνα μπροστά μας, υπάρχει και από αλλού ενδιαφέρον. Θα δούμε το επόμενο διάστημα τι θα γίνει”.

Για τον Μπρκιτς και ποιος είναι καλύτερος από τους δύο: “Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας και ο Μπρκιτς. Έχει κι αυτός ικανότητες, όπως και ο Ζϊβκοβιτς. Έπαιξε στην Παρτιζάν, ήταν καλός και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης. Με όλο τον σεβασμό στον Μπρκιτς, ο Ζίκοβιτς μπορεί να γίνει καλύτερος από αυτόν και έχει όλον τον χρόνο μπροστά του για να το πετύχει”.

Για το αν θέλει ο Ζίβκοβιτς να έρθει στον ΠΑΟΚ: “Προέρχεται από την Παρτιζάν, έχει φορέσει τα ασπρόμαυρα. Θέλει με την ψυχή του να έρθει στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ έδειξε το ενδιαφέρον του και μένει να δούμε τη συνέχεια”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε