Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Φλορεντίνο Πέρεθ κατά Λουίς Φίγκο: «Ήταν π@@@ας γιος, έκανε μπ@@@λο την Ρεάλ»

Φλορεντίνο Πέρεθ κατά Λουίς Φίγκο: «Ήταν π@@@ας γιος, έκανε μπ@@@λο την Ρεάλ»
ΑΠΕ

Νέα ηχητικά ντοκουμέντα έρχονται στη… φόρα με πρωταγωνιστή τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ Μαδρίτης αυτή τη φορά “θάβει” τον Λουίς Φίγκο.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει γίνει για τους.. λάθος λόγους το πιο hot όνομα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Τα ηχητικά ντοκουμέντα που ήρθαν στην επιφάνεια και τον παρουσιάζουν να έχει μιλήσει με απαξιωτικά σχόλια για παλιά μέλη της ομάδας, συνεχίζονται.

Το… φτυάρι του Πέρεθ ασχολήθηκε αυτή τη φορά με τον Λουίς Φίγκο. Σύμφωνα με το “Confidencial” (δημοσιεύει καθημερινά νέους διαλόγους του προέδρου της «Βασίλισσας»), ο Πέρεθ έριξε ευθύνες στον Πορτογάλο, για την αγωνιστική πτώση της Ρεάλ, συνοδευόμενες από τις απαραίτητες υβριστικές ατάκες.

«Παίζαμε όμορφο ποδόσφαιρο μέχρι που οι π@@@@@@@ γιοι βαρέθηκαν να παίζουν. Αυτός ο π@@@@@@@ γιος ο Φίγκο γ@@@@@@ τα αποδυτήρια. Αυτός και ο Ραούλ ήταν οι χειρότεροι και ο Ζιντάν ο καλύτερος» φέρεται να είπε ο ισχυρός άνδρας τηςΡεάλ.

Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής έχουν εμφανιστεί ηχητικά ντοκουμέντα, με τον Πέρεθ να… πιάνει στο στόμα του τους Ραούλ, Κασίγιας, Μίτσελ και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τα ηχητικά έχουν πωληθεί στην ισπανική εφημερίδα από έναν δημοσιογράφο, ο οποίος κατηγορείται ότι από το 2011 εκβίαζε τη διοίκηση της Ρεάλ για να μην τα φέρει στην επιφάνεια αξιώνοντας 10 εκατ. ευρώ. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ήδη έχει κάνει γνωστό πως θα μηνύσει τον δημοσιογράφο και την εφημερίδα, καθώς τονίζει ότι ηχογραφήθηκε εν αγνοία του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις