Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Φοίνικας Σύρου – Παναθηναϊκός: Σύρραξη στο φινάλε με παίκτες να πιάνονται στα χέρια (video)

Φοίνικας Σύρου – Παναθηναϊκός: Σύρραξη στο φινάλε με παίκτες να πιάνονται στα χέρια (video)
ΦΩΤΟ Intime

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε της αναμέτρησης, Φοίνικας Σύρου – Παναθηναϊκός για την 3η αγωνιστική των Play Offs της Volleyleague, με παίκτες των δύο ομάδων να πιάνονται στα χέρια και τα επιτελεία να προσπαθούν να τους χωρίσουν.

Χαμός ακολούθησε το μπλοκ του Πρωτοψάλτη που έδωσε τη νίκη στον Φοίνικα Σύρου με 3-2 σετ επί του Παναθηναϊκού. Ακολούθησε μία λογομαχί με τον Ρανγκέλ και εν συνεχεία στον καυγά μπήκε και ο Μπράουν που αρπάστηκε με τον ακραίο των «πράσινων» προκαλώντας σύρραξη, με επιτελεία να μπαίνουν στη μέση και να φυγαδεύουν κάποιους στα αποδυτήρια, ενώ άλλοι κοίταζαν απορρημένοι και έδιναν εξηγήσεις.

Θυμίζουμε πως τα δύο σετ που πήρε ο Παναθηναϊκός, έδωσαν το πρωτάθλημα και μαθηματικά στον Ολυμπιακό, αφού ο Φοίνικας ήθελε μόνο «καθαρές» νίκες (3-0 ή 3-1) για να συνεχίσει να έχει ελπίδες για τον τίτλο.

«Ήταν μία κακή στιγμή του ελληνικού βόλεϊ αυτό που έγινε. Από εκεί και πέρα παίξαμε έναν αγώνα με σκαμπανεβάσματα. Ευτυχώς κερδίσαμε. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε λίγες μέρες στη διάθεσή μας και δύσκολο πρόγραμμα. Πρώτα θα τελειώσει το πρωτάθλημα και μετά θα στρέψουμε την προσοχή μας στο Λιγκ Καπ», ανέφερε ο αρχηγός του Φοίνικα Σύρους μετά το ματς για το περιστατικό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις