Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Football League: Ποινή αφαίρεσης βαθμών σε τρεις ομάδες

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Τρεις ΠΑΕ που αγωνίζονται στην Stoiximan.gr Football League κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών, στην περίπτωση που… περάσει η τριήμερη διορία που τους δόθηκε και δεν τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους οφειλές.

Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλλε στους ΑΟ Χανίων, Καλλονή και Παναιγιάλειο ποινή αφαίρεσης βαθμών, η οποία θα ισχύσει μετά το πέρας της προθεσμίας τριών ημερών που τους δόθηκε.

Συγκεκριμένα, οι Κρητικοί και η Καλλονή απειλούνται με ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών για οφειλόμενα προς τους Πρίφτη, Χατζηλιάδη και Γιορέντε, Δαύκου αντίστοιχα, ενώ ο Παναιγιάλειος με -3 για οφειλές προς τον τελευταίο.

H απόφαση:

«Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ Χανιά την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Εριντ Πρίφτη κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 514/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ Χανιά την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Ανέστη Χατζηλιάδη κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 515/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Ραούλ Γιορέντε κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 48/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Δαύκου κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 47/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναιγιάλειος την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Δαύκου κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 44/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε