Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Φορτούνης: Διάλεξα Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Κώστας Φορτούνης εξήγησε ότι δεν ήταν οικονομικός ο λόγος που προτίμησε την πρόταση του Ολυμπιακού από αυτές του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Ο Κώστας Φορτούνης βρέθηκε στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Ο παίκτης επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στους “ερυθρόλευκους” και όπως εξήγησε στην “Arena Press”, ο λόγος δεν ήταν οικονομικός.

– Ισχύει ότι ο Ολυμπιακός σου έδωσε πολύ περισσότερα χρήματα;

«Ακούω πάρα πολλά και θέλω να ξεκαθαρίσω την κατάσταση. Δεν είναι αλήθεια ότι επέλεξα τον Ολυμπιακό, επειδή ήταν οικονομικό το κίνητρο. Σκέφτηκα πολύ καιρό πριν πάρω την απόφαση μου, γιατί ήταν και η πρόταση του ΠΑΟΚ πολύ ενδιαφέρουσα για μένα. Αυτό που μέτρησε καθοριστικά στην απόφασή μου ήταν η συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το όνειρο μου ήταν πάντα να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ και μέσω του Ολυμπιακού θα το πραγματοποιήσω. Είχα στα χέρια μου τρεις προτάσεις, από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό και έπρεπε να διαλέξω. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, γι’ αυτό και καθυστέρησα να την πάρω»

– Με τον ΠΑΟΚ τι έγινε;

«Γίνονταν συζητήσεις του μάνατζέρ μου με τον κ. Βρύζα, αλλά διάλεξα τον Ολυμπιακό για τους λόγους που προανέφερα. Συζήτησα με τον μάνατζέρ μου, καταλήξαμε στην τελική επιλογή το Σάββατο το βράδυ και ενημερώσαμε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ άμεσα για την απόφασή μου. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα, όπως και ο ΠΑΟΚ. Το ότι δεν ήρθα τελικά στον ΠΑΟΚ δεν σημαίνει ότι δεν εκτιμώ αυτή την ομάδα. Το έχω ξαναπεί, ότι ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη δυναμική και ήταν τιμητική για μένα η πρότασή του».

Ολυμπιακός: Υπογράφει ο Μπόγιαν, “κλεισμένος” ο Ντουρμάζ

Μια “ανάσα” από τον Ολυμπιακό ο Φορτούνης!

Φορτούνης τέλος για τον ΠΑΟΚ

Μετά τον Μπόγιαν και ο Βόσεν για Ολυμπιακό

“Στον Ολυμπιακό ο Μπόγιαν Κρίκιτς”

“Ο Ματιέ στην Μπαρτσελόνα, ο Μανωλάς στην Βαλένθια”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε