Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Φορτούνης: “Χωρίς τη βοήθεια του διαιτητή”! Πράνιτς: Βολές για τη διαιτησία

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Κώστας Φορτούνης και ο Ντάνιελ Πράνιτς μίλησαν μετά το τέλος του παιχνιδιού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Αμφότεροι αναφέρθηκαν στη διαιτησία του αγώνα, αλλά με διαφορετικό τρόπο.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού τόνισε πως η ομάδα του κέρδισε χωρίς τη βοήθεια του διαιτητή, ενώ ο παίκτης του Παναθηναϊκού θεωρεί πως ο διαιτητής της αναμέτρησης επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα.

“Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος αντίπαλος, το έδειξε και σήμερα, όμως πιστεύω ότι δείξαμε εμείς ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Χωρίς να μας βοηθήσει ο διαιτητής, όλη η Ελλάδα είδε ότι ήταν ο Ολυμπολύ καλός. Εγώ πίστευα μέσα μου ότι μέχρι το τέλος θα κάναμε μια φάση για να πάρουμε τη νίκη.

Όλη η ομάδα το πίστευε και ο προπονητής, που έκανε τις αλλαγές. Μας βοήθησε και ο κόσμος και με τη βοήθειά του, σκοράραμε και έγινε το 2-1. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα γίνει τώρα και το Κύπελλο. Έχουμε περάσει στον τελικό, περιμένουμε τον αντίπαλό μας μεταξύ ΑΕΚ – Ατρομήτου και θέλουμε να πάρουμε το νταμπλ”, δήλωσε ο Φορτούνης.

“Θεωρώ ότι δεν υπήρχε φάουλ από τον Μέστο στο δεύτερο γκολ. Όλα τα μικρά φάουλ τα έδινε σε αυτούς. Είναι δύσκολο όταν η μία ομάδα δεν μπορεί να κάνει κάτι και η άλλη μπορεί να κάνει ότι θέλει. Για μένα αυτό είναι περίεργο.

Μοιάζει με δικαιολογία αλλά δεν είναι, είναι μόνο η αλήθεια για το τι έγινε στο παιχνίδι. Μετά από τρία λεπτά παιχνιδιού μου έδειξε κίτρινη κάρτα γιατί η μπάλα χτύπησε το χέρι μου. Τι μπορείς να κάνεις μετά στο παιχνίδι όταν παίζει με κίτρινη από το 3ο λεπτό; Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις.

Είναι δύσκολο γιατί πιστεύω ότι δεν άξιζαν τη νίκη. Μετά το 1-0 έπρεπε να είχαμε βάλει δεύτερο γκολ για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Είχαμε την ευκαιρία με τον Ταυλαρίδη. Μετά το 1-1 είχαμε την ευκαιρία με τον Μαμούτε. Αυτές είναι οι λεπτομέρειες που έκριναν το παιχνίδι. Σκόραραν με ένα φάουλ και εκεί το παιχνίδι τελείωσε” , σχολίασε αρχικά ο Πράνιτς.

Ο Κροάτης άσος ρωτήθηκε για το εάν θεωρεί ότι ο διαιτητής επηρέασε το αποτέλεσμα και απάντησε: “Νομίζω ότι όλοι το είδαν. Άκουσα ότι το πρώτο γκολ ήταν οφσάιντ, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό στην Ελλάδα. Δεν είναι δικαιολογία. Χάσαμε το παιχνίδι και αυτό είναι”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε