Σάββατο, 4 Μαΐ
22oC Αθήνα

“Φωτιά” στο Twitter! “Δάκτυλος… Πούτιν ο τραυματισμός του Σαλάχ”! [vid, pics]

Σαλάχ Πούτιν

Ο Μο Σαλάχ αποχώρησε τραυματίας από τον μεγάλο τελικό του Champions League και πολλοί χρήστες του Twitter είδαν τον… ηθικό αυτουργό στο πρόσωπο του Βλαντιμίρ Πούτιν!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 3-1 της Λίβερπουλ στον μεγάλο τελικό του Champions League, στο Κίεβο, κατακτώντας για τρίτη σερί φορά και τέταρτη τα τελευταία πέντε χρόνια το τρόπαιο με τα… μεγάλα αυτιά. Η στιγμή που αναμφίβολα “στιγμάτισε” τον τελικό, ήταν όταν ο σούπερ σταρ των Reds, Μοχάμεντ Σαλάχ, τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Πώς σχετίζεται, όμως, ο… Βλαντιμίρ Πούτιν;

“Δεν σχετίζεται” θα πείτε εύλογα και θα έχετε δίκιο αλλά… δεν ξέρετε εσείς. Οι χρήστες του Twitter… ξέρουν!

Ο Σαλάχ, ο Πούτιν κι ο Σέρχιο Ράμος

Το χρονόμετρο του παιχνιδιού έδειχνε το 25ο λεπτό και ο μεγάλος τελικός είχε ήδη… ζεσταθεί. Ωστόσο η παγκόσμια ευρωπαϊκή κοινότητα “πάγωσε”.

Σαλάχ Πούτιν

Ήταν η στιγμή που ο Μοχάμεντ Σαλάχ σφάδαζε στο έδαφος, μετά την διεκδίκηση της μπάλας και το… αγκάλιασμα του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος.

Θυμηθείτε την επίμαχη φάση

Ο Αιγύπτιος φορ της Λίβερπουλ αποχώρησε τραυματίας και με δάκρυα στα μάτια, με την ανησυχία για το αν θα προλάβει το προσεχές Μουντιάλ να “χτυπάει” κόκκινο.

Πολλοί στάθηκαν στο κατά πόσο ο Ράμος –ο οποίος με tweet έδωσε την δική του απάντηση– έπαιξε… βρώμικα, έχοντας αποκλειστικό στόχο να τραυματίσει τον Σαλάχ.

Ωστόσο υπάρχει μια ακόμη πτυχή που εμπλέκει τον Βλαντιμίρ Πούτιν! Ναι, καλά διαβάσατε.

Στο Μουντιάλ της Ρωσίας (σ.σ. στοιχείο.. πρώτο για τους συνωμοσιολόγους του Twitter) η οικοδέσποινα έχει κληρωθεί στον ίδιο όμιλο με την Αίγυπτο του Σαλάχ! Στοιχείο δεύτερο και… καθοριστικό!

Αμέτρητα, λοιπόν, ήταν τα σχόλια που θέλουν τον Πούτιν να βρίσκεται… πίσω από τον τραυματισμό του Αιγύπτιου σταρ, ούτως ώστε η Ρωσία να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες πρόκρισης στον επόμενο γύρο, απέναντι στην Αίγυπτο!

https://twitter.com/AhbalPrince/status/1000481533524881408

https://twitter.com/TJ14Wanderer/status/1000455363794268161

“Ο Πούτιν πλήρωσε τον Ράμος”!

Κάποιοι πήγαν… ένα βήμα πιο πέρα την συνωμοσιολογία. Κι αυτό διότι υποστήριξαν -με σιγουριά μάλιστα- πως ο Ρώσος πρόεδρος πλήρωσε (!) τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό ώστε να… κάνει την δουλειά και να βγάλει νοκ άουτ τον Αιγύπτιο φορ!

https://twitter.com/SeanLyon75/status/1000464482072715264

https://twitter.com/mpbx3003/status/1000462450091700224

Φωτογραφίες: Reuters

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις